Pilotul elicopterului prăbușit, accident în care a murit și patronul lui Leicester, a salvat sute de vieți! Ce spun prietenii despre el

Publicat: 29/10/2018 | 16:43
Pilotul elicopterului prăbușit, accident în care a murit și patronul lui Leicester, a salvat sute de vieți! Ce spun prietenii despre el

Eric Swaffer este un pilot erou, deși nu a putut evita prăbușirea elicopterului în care se afla patronul echipei Leicester, Vichai Srivaddhanaprabha. El a evitat prăbușirea elicopterului, care s-a înălțat de pe terenul de fotbal, chiar pe o tribună, plină cu oameni.

Pilotul a ”condus” elicopterul, care se confrunta cu o problemă la rotor, către parcarea stadionului, nu nu erau oameni. Acolo s-a prăbușit, apoi aparatul de zbor a luat foc. Niciunul dintre cei cinci oameni aflați în elicopter nu a supraviețuit. (CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎN LUMEA MODEI! NUSARA SUKNAMAI, FOSTĂ CONCURENTĂ LA MISS UNIVERS THAILANDA, A MURIT ÎN TRAGICUL ACCIDENT DE ELICOPTER DE LA LEICESTER)

Clubul Liecester a confirmat că patronul Vichai Srivaddhanaprabha se afla la bordul elicopterului care s-a prăbușit lângă stadion, imediat după meciul cu West Ham. „A salvat sute de vieți, prăbușind elicopterul departe de fani și de un hotel, într-o curbă spre moarte”, a dezvăluit tabloidul The Sun.

Cum îl caracterizează apropiații pe pilotul erou

Mai mulți apropiați ai pilotului care și-a pierdut și el viața în terinilul accident aviatic spun că acesta era o persoană plină de viață, dar și un profesionist desăvârșit. (CITEȘTE ȘI: PATRONUL LUI LEICESTER, VICHAI SRIVADDHANAPRABHA, ȘI FIUL SĂU AR FI MURIT)

„Elicopterul putea exploda pe stadion ori în zona unde cei de la televiziuni își strângeau echipamentele după meciul cu West Ham sau în parcarea unde mă aflam eu. El a ales însă un loc fără oameni, o altă parcare de mașini”, a declarat cameramanul Dan Cox. „Era o permanentă vacanță să zbori cu el, un superprofesionist. O persoană atât de plină de viață și de nostimă”, l-a caracterizat Lucie Morris-Marr, prietenă a pilotului-erou.

Cine sunt cei cinci oameni care au murit

Patronul clubului Liecester, Vichai Srivaddhanaprabha, a decedat în accident, fapt confirmat de oficiali. Celelalte victime care n-au supraviețuit sunt copilotul și partenera lui, Izabela Lechowicz, thailandeza Nusara Suknamai și Kaveporn Punpare, poreclit „Golf”, mâna dreaptă a fostului proprietar. Leicester va fi preluată de Aiyawatt Srivaddhanaprabha, băiatul lui Vichai, care era vicepreședintele „vulpilor”. „Ai schimbat fotbalul pentru totdeauna!”, și-a omagiat și portarul Kasper Schmeichel președintele dispărut. Meciul de marți, cu Southampton, din Cupa Ligii, a fost amânat.