Piţurcă nu crede în Mutu!

Publicat: 12/10/2017 | 11:20

Şansele ca Adrian Mutu să reuşească în funcţia de manager la Federaţia Română de Fotbal (FRF) sunt reduse. Cel puţin aceasta este părerea fostului selecţioner al României, Victor Piţurcă . 

Acesta crede că funcţia pe care aprimit-o la FRF nu i se potriveşte lui Mutu. Piţurcă crede că fostului oficial al lui Dinamo i se potriveşte mai mult cariera de antrenor.

„Nu mi se pare pentru el o funcţie care să i se potrivească. L-aş vedea pe Mutu ca antrenor, ştiu că-i place, dar dacă a mers pe această linie poate el ştie cum îi este mai bine. A fost adus pentru imagine, dar dacă lui i-a convenit e în regulă”, a declarat Victor Piţurcă, la Digi Sport.

Mutu s-a despărţit de Dinamo la începutul acestei săptămâni şi a acceptat să facă parte dinechipa lui Răîzvan Burleanu, alegând să continue alături de Cosmin Cotra, tehnician care la fel ca şi el, a lăsat Dinamo pentru reprezentativa României.

„FRF mi-a propus un proiect greu de refuzat şi, deşi am petrecut o perioadă foarte frumoasă la Dinamo, alături de nişte oameni profesionişti şi dedicaţi, am hotărât să accept noua aventură”, a afirmat Mutu.

În altă ordine de idei, Victor Piţurcă a dezvăluit că este în discuţii cu o echipă dintr-un campionat european, oferta fiind din estul Europei. 

„Sunt în discuţii, dar o să aflaţi la momentul potrivit, pentru că un sunt nişte lucruri bătute în cuie, aşa că vom vedea. Din Europa e oferta. Vestul e mai greu, e mai greu”, aspusvictor  Piţurcă la Digi Sport.

Ultima dată „Piţi” i-a pregătit pe cei de la Al-Ittihad Jeddah. Tehnicianul a fost dorit de Al-Nassr, din Arabia Saudită, unul dintre cele mai importante cluburi din această zonă dar a declinat oferta preferând să accepte o nouă provocare în Europa.

              

Autor: Cristi P.                                            

 

Citește și...