Play-off-ul, o pălărie prea mare pentru Sepsi »» Neagoe: „Asta e realitatea! Am atins nivelul maxim!”

Autor: Cristian P
Publicat: 16/04/2019 | 10:10
Play-off-ul, o pălărie prea mare pentru Sepsi »» Neagoe: „Asta e realitatea! Am atins nivelul maxim!”
Eugen Neagoe, antrenorul principal al formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe, a declarat la finalul partidei pierdute de elevii săi pe teren propriu în runda a V-a a play-off-ului Ligii 1 cu Astra, scor 1-0, că aceasta este valoarea echipei sale.

„Nu pot să fiu mulţumit, după ce am pierdut. Asta e realitatea, atât putem în acest moment. Jucătorii merită felicitări pentru modul în care s-au comportat până în play-off. Dar se pare că am atins nivelul maxim, am dat totul ca să ajungem aici, am reuşit, dar e foarte greu. Întâlnim cele mai bune formaţii ale campionatului, etapă de etapă. E greu”, a declarat Eugen Neagoe, antrenorul principal al formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Cu toate acestea, tehnicianul nu s-a arătat îngrijorat de faptul că pentru elevii săi va urma un nou duel de foc cu CFR Cluj formație în fața căreia a pierdut toaate duelurile susținute atât în Liga 1 cât și în Cupa României.

„Mi-aş dori foarte mult să vină victoria în următorul joc, cred că atunci ar fi foarte bine pentru noi, nu s-ar mai vorbi atât de mult despre noi, că nu am reuşit să câştigăm împotriva CFR-ului. Sincer, sunt şi alte echipe care nu reuşesc să câştige de foarte mult timp împotriva CFR-ului, echipe care sunt în luptă directă cu ei şi nu se vorbeşte atât. Cine mă cunoaşte pe mine ştie că asemenea lucruri nu se pot întâmpla. Nu a fost nicio presiune când am jucat împotriva CFR-ului, cum nu a fost nicio presiune nici când am jucat împotriva altei echipe. Ce pot să afirm cu tărie e că vom juca numai şi numai pe teren”, a adăugat Eugen Neagoe.

 

Citește și...