Plușica l-a înlocuit pe Culiță Sterp cu un fost concurent de la Puterea Dragostei

Publicat: 11/10/2019 | 13:57

Raluca Marina Gheorghe, alias Plușica, “l-a înlocuit” pe Culiță Sterp cu un fost concurent de la “Puterea Dragostei”. Voluptoasa blondă este una dintre cele mai curtate foste participante ale show-ului de la Kanal D, prezentat de Andreea Mantea.

Citește și: Andreea Mantea a recunoscut că suferă de o boală. Ce interdicție are vedeta. “Nu am voie să…”

Plușica “l-a înlocuit” pe Culiță Sterp cu un fost concurent de la Puterea Dragostei

Plușica a mers la un cinematograf din București împreună cu Alexandru Bobicioiu, unul dintre foștii concurenți de la “Puterea Dragostei”. Tânărul a fost care a împărtășit internauților că vizionează împreună cu blonda sexy pelicula “Hustlers: Striptease pe Wall Street”, unde Jennifer Lopez joacă rolul principal. Având în vedere că el a etichetat-o doar pe fosta participantă a show-ului de la Kanal D, mulți dintre fanii lor au concluzionat că au fost singuri la film… iar pentru unii a fost clar că Marina Gheorghe “l-a înlocuit” pe Culiță Sterp în viața ei.

Citește și: Au ieșit la iveală secretele relaței dintre Plușica de la Puterea Dragostei și Culiță Sterp. Ce făcea cântărețul pentru a se ascunde

Oficial, nu se știe dacă Plușica și Alex Bobicioiu, fost concurent de la “Puterea Dragostei”, formează un cuplu… mai ales că până de curând s-a speculat că blondina ar fi cu interpretul Culiță Sterp. Între timp, cântărețul s-a împăcat cu fosta soție, Carmen de la Sălciua. Vă reamintim că artistul controversat nu și-a ascumat niciodată o relație cu Plușica, spunând doar că e “o prietenă foarte bună”.

Citește și...