Pochettino, în lacrimi la finalul meciului cu Ajax: „Atunci când munceşti şi investeşti suflet şi pasiune, poţi să reuşeşti!”

Autor: Cristian P
Publicat: 09/05/2019 | 11:13
Pochettino, în lacrimi la finalul meciului cu Ajax: „Atunci când munceşti şi investeşti suflet şi pasiune, poţi să reuşeşti!”
Mauricio Pochettino, antrenorul formației Tottenham a izbucnit în lacrimi la finalul partidei pe care elevii săi au câștigat-o la ultima fază pe „Amsterdam Arena” cu Ajax, scor 3-2, rezultaat cu care londonezii au reușit să se califice în finala Champions League.

Tehnicianul a spus că elevii săi sunt adevărați eroi pentru că au reușit să întoarcă un scor general de 3-0, rezultat înregistrat după ce în tur au cedat cu 1-0 iar în retur la pauză erau conduși cu 2-0.

„Pentru mine aceşti băieţi sunt nişte eroi. Echipa a fost incredibilă, vreau să le mulţumesc lor şi suporterilor, vreau să mulţumesc fotbalului pentru această seară. E greu de descris în cuvinte ceea ce simţim noi acum. Este extraordinar! Vorbeam şi înainte de meci şi le spuneam că atunci când munceşti şi investeşti suflet şi pasiune, poţi să reuşeşti. Meciuri precum cel cu City şi cel de azi sunt minunate. Pentru Ajax a fost de asemenea greu, dar e lăudabil ce au făcut. Să joci în Champions League este extroardinar, iar eu sunt încântat că trăiesc aşa ceva. Lucas a fost un super erou. De la primul până la ultimul om din acest club, am trecut prin momente grele în ultimii ani, dar calificarea în finală e a tuturor. Dedic familiei mele această calificare în finală, oamenilor care ne-au susţinut în momentele grele. E un cadou incredibil pentru ei. Acum trebuie să fim pregătiţi pentru meciul de duminică şi apoi să pregătim finala din Madrid”, a declarat Mauricio Pochettino la finalul partidei.

În duelul de pe „Amsterdam Arena”, Ajax a avut 2-0 pe taela de marcaj după reușitele lui De Ligt (min.5) și Ziyech (min.35). Englezii au reușit miracolul prin hattrick-ul lui Lucas Moura reușint în minutele 55, 59 și 90+6.

Citește și...