Poliția în alertă! O turcoaică și copilul ei de două luni au dispărut din Balș

Autor: Elena Ailuțoaei
Publicat: 13/03/2018 | 16:05

Polițiștii din orașul Balș, județul Olt, sunt în alertă, după ce o turcoaică în vârstă de 38 de ani și fiul ei de două luni au fost dați dispăruți,  de către iubitul femeii, care este și tatăl copilului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu,  la sfârşitul săptămânii trecute, Victor Ștefan Coșerin, din orașul Balș a sesizat faptul că femeia, care este concubina sa, a plecat voluntar de la domiciliul acestuia și nu a mai revenit. Femeia a plecat împreună cu fiul minor al acestora, Abraham Coșerin. (VEZI ȘI: MINORA DISPĂRUTĂ ÎN URMĂ CU 7 LUNI A FOST GĂSITĂ! CE LE-A CERUT IMEDIAT POLIŢIŞTILOR)

Apelul polițiștilor

„Polițiștii din Olt caută o femeie, de 38 ani, domiciliată în Germania, care a plecat voluntar de la domiciliul concubinului său, din orașul Balș, județul Olt, și nu s-a întors până în prezent. Femeia a plecat împreună cu fiul lor, în vârstă de două luni. Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112”, a afirmat reprezentantul IPJ Olt.

Femeia are următoarele semnalmente: 1,65 metri, constituţie atletică, ten deschis, păr blond lung.

 

Citește și...