Poliția Capitalei anunță că face cercetări în cazul voluntarei de la Spitalul Ilfov cu diplomă falsă

Publicat: 12/02/2019 | 18:22

Polițiștii Capitalei fac cercetări în cazul voluntarei de la Spitalul Ilfov cu diplomă falsă, precizând că un medic din cadrul unității spitalicești a reclamat, în 2016, furtul halatului medical în buzunarul căruia se afla parafa medicală, în această cauză fiind audiate mai multe persoane.

Reprezentanții Poliției Capitalei anunță că pe 29 septembrie 2016, un medic din cadrul Spitalului Județean Ilfov a reclamat Secției 9 Poliție furtul halatului medical personal din incinta unității spitalicești, precizând ca in buzunarul halatului se afla parafa medicală.

Au fost audiate mai multe persoane, atât femei, cât și bărbați, iar cercetările sunt continuate de subunitatea de poliție sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2“, precizează Poliția Capitalei.

Cu privire la exercitarea fără drept a unei profesii, Secția 9 Poliție s-a sesizat din oficiu și a demarat cercetări.

Ministrul Sorina Pintea a declarat că Spitalul de Urgență Ilfov a încheiat cu falsul medic un contract de voluntariat care nu se încadra în prevederile Legii 78, subliniind totodată că femeia a depus o diplomă de studii falsificată, urmând ca Ministerul Sănătății să depună o plângere.

Citește și...