Poliţia l-a prins beat şi drogat la volan, dar Aaron Carter neagă totul…şi flutură reţeta pentru marijuana!

Publicat: 19/07/2017 | 16:35

Îndrăgitul cântăreţ american Aaron Carter a izbunit în plâns când a fost nevoit să se explice în faţa fanilor ce s-a întâmplat de fapt atunci când a fost arestat de poliţie pentru conducere în stare de ebritate şi posessie de droguri. Fraţele lui Nick din formaţia ”Backstreet Boys” susţine că de fapt este nevinovat şi el nu bea din motive medicale!

Aaron Carter şi iubita lui Madison Parker au fost arestaţi de poliţia din statul american Georgia după ce au fost opriţi pentru că artistul mergea haotic cu maşina. Când a fost eliberat, cântăreţul a apărut în lacrimi în presa americană, explicând ce s-a întâmplat de fapt. El a negat că ar fi consumat droguri sau alcool, dar a spus că maşina lui avea problele tehnice, dar şi că a fost nevoită să coducă pe o distanţă mare, pentru că nu mai are curaj să se urce într-un avion după 9/11.

Carter a încântat milioane de adolescenţi, iar acum a intrat într-un con de umbră
Carter a încântat milioane de adolescenţi, iar acum a intrat într-un con de umbră

În maşină, poliţiştii au găsit marijuana şi instrmentar pentru droguri, dar actorul susţine că are reţetă pentru folosirea marijuanei în scop medical, pentru anxietate şi dureri. „Eu nu consum alcool deloc”, a subliniat el. „Am hernie hiatală, ceea ce înseamnă că n-am voie să beau. Ocazional beau o gură de bere, dar bere cu cel mai scăzut conţinut de alcool. Nu consum tărie. Şi da, aveam marijuana la mine, pe care o iau pe cardul medical, pentru a-mi scădea starea de anxietate şi durerile…” a declrat actorul pentru ET Magazine, şi a recunoscut că în acelaşi scop ia şi medicamente puternice precum Xanax, Propranolol şi Oxycodon. „Vreau ca oamenii să înţeleagă că sunt om şi fac greşeli ca orice alt om. Dar nu aş risca niciodată viaţa mea sau pe a prietenei mele”, a subliniat în apărarea lui artistul american.


 

Citește și...