Poliția Locală Constanța, acuzată că folosește pe autospeciale însemne ilegale! Reacția comisarului-șef după ce imaginea a devenit virală

Autor: Anca Toma
Publicat: 17/07/2018 | 11:08

Poliția Locală Constanța este acuzată că folosește pe autospeciale însemne și echipamente specifice exclusiv mașinilor de  poliție, cu intenția vădită de a crea confuzie în rândul cetățenilor. Totul a plecat de la o postare pe pagina de Facebook “Polițiștii au umor“, în care apare o fotografie cu o mașină de poliție având girofar cu lumini roșu și albastru, ceea ce este illegal.

Și la Primăria Constanța sunt #impostori. Girofar #ilegal cu lumini roșu și albastru, specifice EXCLUSIV mașinilor de poliție și tot felul de inscripții care mai de care mai false, de natură să creeze confuzie. Sunt curios cine se va sesiza în acest caz”, este mesajul postat pe pagina de Facebook, “Polițiștii au umor“.

Ulterior, administratorul paginii anunță: „Dacă nu se va sesiza nimeni voi face eu plângere la serviciul rutier al IPJ Constanța. Serviciul Rutier real, nu al impostorilor”.

Reacția Poliției Locale Constanța

Contactat telefonic, comisarul-șef de poliție Tudorel Dogaru, șeful Poliției Municipiului Constanța spune că această mașină încă nu este în uz. “Nu noi am echipat-o. Mașina nu va fi folosită, până când nu vom avea rampa conform legii. Ar trebui să fie lumină doar de culoare albastră“, a declarat Dogaru pentru ziuaconstanta.ro.

Citește și...