Polițiștii din Botoșani au deschis focul de aramă asupra unui șofer! Bărbatul a încercat să lovească un agent cu mașina

Autor:
Publicat: 28/07/2020 | 18:19
Polițiștii din Botoșani au deschis focul de aramă asupra unui șofer! Bărbatul a încercat să lovească un agent cu mașina

Un șofer din Botoșani a fost împușcat de polițiști după ce a încercat să lovească un agent cu mașina. Bărbatul se află la spital și este în afara oricărui pericol.

Totul a început în momentul în care șoferul a refuzat să oprească la semnalul Poliție Rutiere. Mai mult, acesta a intenționat să îl și lovească pe unul dintre agenți cu mașina. În urma acestor fapte agenții de poliție au pornit în urmărirea șoferului. (CITEȘTE ȘI: SCENE INCREDIBILE ÎN TULCEA! JAF CU FOCURI DE ARMĂ LA O SALĂ DE JOCURI. POLIȚIȘTII SUNT ÎN CĂUTAREA FĂPTAȘULUI)

După ce acesta a încercat să scape de autorități, la un moment dat s-a oprit, și-a abandonat mașina și a început să alerge pe un câmp. Însă fuga nu a durat mult timp pentru că polițiștii au deschis focul de armă, iar două gloanțe l-au nimerit pe șofer.

Incidentul a avut loc noaptea trecută, în comuna Roman.

Șoferul a fost transportat la spital

În urma focurilor de armă, două gloanțe au ajuns în piciorul drept al bărbatului. Acesta a fost transportat la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. (VEZI ȘI: POLIȚIȘTII DIN ARAD AU TRAS MAI MULTE FOCURI DE ARMĂ, DUPĂ CE AU INTERVENIT LA UN SCANDAL VIOLENT! CE AU GĂSIT OAMENII LEGII ÎN APARTAMENTUL UNUI SCANDALAGIU)

„Prezenta plăgi multiple prin împușcare, stabil hemodinamic, a fost preluat și transportat la spital pentru investigații și tratament corespunzător.”, a declarat Cătălina Duhaniuc, Ambulanta Botoșani.

În urma aceste incident, în cauză a fost deschis un dosar penal, iar dacă va fi găsit vinovat pentru ultraj, riscă până la 5 ani de închisoare.

„Nu a respectat semnalul regulamentar de oprire. A continuat deplasarea și a încercat să acroșeze unul dintre polițiști. Au fost executate mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât și în direcția bărbatului, rezultând rănirea acestuia.”, a declarat Simona Pușcașu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani.

De asemenea, conducerea IPJ Botoșani face și o anchetă internă, pentru a stabili dacă agenții din teren au folosit în mod justificat armamentul din dotare.