Scene incredibile în Tulcea! Jaf cu focuri de armă la o sală de jocuri. Polițiștii sunt în căutarea făptașului

Autor:
Publicat: 14/07/2020 | 18:36
Scene incredibile în Tulcea! Jaf cu focuri de armă la o sală de jocuri. Polițiștii sunt în căutarea făptașului

Un atac neobișnuit a avut loc în județul Tulcea la o sală de jocuri mecanice. Un individ înarmat a jefuit sala, iar apoi a deschis focul asupra unui agent de pază.

Evenimentul a avut loc la o sală de jocuri mecanice din localitatea Greci, din județul Tulcea, unde un  bărbat cu fața acoperită cu o cagulă a jefuit sala. Amenințându-l pe sigurul angajat cu un pistol, bărbatul a reușit să dea o lovitură de aproximativ 5.000 de lei. Banii au fost sustrași din caserie și din aparatele de jocuri de noroc.

Întregul jaf a avut loc în jurul orei 3 dimineața. La acel moment sala de jocuri era goală, singurul om din incintă fiind angajatul care a fost amenințat cu pistolul. Deși speriat de atac, acesta a reușit să apese butonul de panică. (CITEȘTE ȘI: JAF IMPRESIONANT ÎN PLINĂ PANDEMIE, LA O BIJUTERIE DIN BRĂILA! HOȚII AU FUGIT CU O PRADĂ ÎN VALOARE DE 80.000 DE LEI)

La semnalul dat, la fața locul s-a prezentat în scurt timp un  agent  al unei firme de protecție și pază.  Acesta a ajuns la sala de jocuri  chiar în momentul în care individul cu fața acoperită cu o cagulă ieșea pe ușă. Scenariul s-a repetat iar agentul de pază a fost și el amenințat cu arma. Însă nu s-a lăsat intimidat și a pornit în urmărirea individului. Atunci când a observat că este urmărit, hoțul a deschis focul de armă , trăgând mai multe gloanțe asupra agentului, care a fost rănit ușor în zona capului

Polițiștii îl caută pe făptaș

În cele din urmă, după ce a deschis focul de armă, atacatorul a reușit să scape și s-a făcut nevăzut. În prezent mai multe echipaje de poliție desfășoară acțiuni de căutare. (VEZI ȘI: URMĂRIRE CA ÎN FILME, ÎN CAPITALĂ! UN BĂRBAT FĂRĂ PERMIS A FOST OPRIT ÎN TRAFIC CU FOCURI DE ARMĂ)

Surse din cadrul poliției spun că, potrivit primelor date, arma folosită ar fi una neletala. La această oră sunt filtre în tot județul Tulcea și anchetatorii încearcă să îl identifice și să îl găsească pe cel care a comis jaful.