Polițistii din Olt au oprit această Dacie 1310! Au scos apoi telefonul și au început să filmeze! Cine se afla în mașină și cum s-a terminat totul! VIDEO

Publicat: 23/12/2018 | 09:39
Polițistii din Olt au oprit această Dacie 1310! Au scos apoi telefonul și au început să filmeze! Cine se afla în mașină și cum s-a terminat totul! VIDEO

Polițiștii nu vin doar cu vești proaste. În preajma Crăciunului, un echipaj de la Rutieră, din Olt, a oprit o un șofer aflat la volanul unei bătrâne Dacii și l-a scutit de amendă, în schimbul unui cadou pentru fetița acestuia, care se afla pe bancheta din spate.  

Doi polițiști din Olt și-au propus să facă mai multe fapte bune pentru câțiva copilași din județ chiar în prag de Crăciun. Au gândit un plan ingenios, care le-a dat ceva emoții părinților.

Ocheau mașini în care se aflau și copii, după care le opreau pentru un control de rutină. Așa s-a întâmplat și cu o bătrână Dacie la volanul căreia se afla tatăl unei fetițe.

Alexandra se afla pe bancheta din spate când unul dintre polițiști i-a luat actele tatălui și s-a întors în mașina de serviciu nu pentru a-i scrie vreo amendă, așa cum se așteptau, ci pentru a lua un ghiozdănel și câteva dulciuri pentru a i le oferi cadou.

Fetița s-a bucurat când a văzut cadoul, în vreme ce tatăl ei a răsuflat ușurat și a zâmbit când a văzut că a scăpat fără amendă.

Prima sancțiune pe ziua de azi! Poliția Slatina, Olt! Recunosc ca o merita, daca v a placut, distribuiți!!?‍♂️?‍♂️?‍♂️

Publicată de Traffic Police.RO pe Sâmbătă, 22 decembrie 2018

Citește și...