Polițiștii din Telorman, în alertă după ce o vilă a fost incendiată! Autorul este căutat de ore bune

Publicat: 11/09/2019 | 10:40

O vilă din municipiul Roșiorii de Vede, județul Teleorman, a fost cuprinsă de flăcări uriașe în noaptea de marți spre miercuri. Proprietarii au alertat pompierii care au intervenit cu trei autospeciale, un echipaj de descarcerare și o autospeciala de intervenție la înălțime pentru că focul se manifesta la acoperiș și mansarda locuinței.

Polițiștii din Telorman, în alertă după ce o vilă a fost incendiată

Incendiul a izbucnit la o locuință din zona Liceului Mihai Eminescu, aflat în municipiul Roșiorii de Vede. La sosirea pompierilor, focul acoperise o suprafață de 200 mp. 17 salvatori s-au luptat cu flăcările mai bine de două ore. Din fericire, au reușit să localizeze focarele la timp și să evite extinderea focului. Parterul locuinței și bunuri importante, totul în valoare de 300.000 de lei, au fost salvate din calea focului.

Din primele cercetări efectuate la fața locului pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit faptul că focul a fost pus intenționat de către o persoană necunoscută, motiv pentru care acest caz a fost preluat de către poliție pentru cercetări. Conform celor mai noi informații, autorul este căutat de ore bune.