Polițistul din Olt împușcat în cap de iubită ar putea să nu mai vorbească niciodată

Autor: Elena Ailuțoaei
Publicat: 17/04/2018 | 16:04

Familia polițistului SCCO Olt Bogdan Dumitrescu, împușcat în cap, din greșeală, de iubita lui, în urmă cu trei luni, face demersuri pentru transferul său la o clinică din străinătate, unde să facă recuperare. Decizia vine după ce rudele au primit tragica veste că tânărul ar putea să nu mai vorbească niciodată. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU POLIŢISTUL DIN OLT ÎMPUŞCAT ÎN CAP. O CUNOSCUSE PE IUBITA LUI DE DOAR DOUĂ SĂPTĂMÂNI)

„Еste stabilizat, iar familia face demersuri să-l trimită undeva, dacă se poate, în străinătate. Respiră ventilat, este ajutat, dar deschide ochii, simte durerea, pare că înțelege ce i se spune, dar nu comunică. Să vedem, prin Ministerul Sănătății, unde ar putea face recuperare, mai bine ca la noi, unde sunt alte condiții. Eu recomand oriunde în țările din Vest”, a declarat Alexandru Cameniță, medic neurochirurg.

„Va rămâne cu defect”

Medicul a adăugat că este îmbucurător faptul că Bogdan Dumitrescu a scăpat cu viață.

„Va rămâne cu defect, posibil paralizat pe partea stângă, s-ar putea să nu mai vorbească. Îmbucurător este, însă, faptul că trăiește”, a conchis medicul Cameniță.

Polițistul Bogdan Dumitrescu a fost împușcat în cap de iubita lui în 31 ianuarie 2018. Anchetatorii au stabilit că, înainte de incident, cei doi au fost în vizită la nişte prieteni. Pistolul folosit îi aparţinea lui  Bogdan Dumitrescu şi nu era din dotarea Inspectoratului de Poliţie Olt.

Citește și...