Poliţistul pedofil i-a pândit pe copiii pe care i-a agresat în lift timp de două luni! Informaţii şocante

Publicat: 15/01/2018 | 10:03
Poliţistul pedofil i-a pândit pe copiii pe care i-a agresat în lift timp de două luni! Informaţii şocante

Se pare că Eugen Stan i-a pândit pe cei doi copii pe care i-a agresat în lift de mai multă vreme. Micuţii n-au fost aleşi la întâmplare, poliţistul ştiind foarte bine ce face şi cine sunt cei doi copilaşi. Conform spuselor vecinilor din blocul unde s-a produs incidentul, Eugen Stan,şi-a gândit timp de două luni atacul.

Noi detalii ies la iveală despre Eugen Stan, bărbatul care a atins şi a sărutat o fetiţă şi un băieţel în lift. Vecinii din blocul unde a avut loc teribilul eveniment susţin că Eugen Stan i-a pândit pe copii timp de două luni. Aceştia susţin că au rămas de-a dreptul şocaţi în momentul în care i-au văzut chipul lui Eugen Stan la televizor.

Aparent, Eugen Stan saluta pe toată lumea şi părea extrem de liniştit şi relaxat. Şocul vecinilor a venit în momentul în care au văzut cine este acest bărbat de fapt. Din parc, Eugen Stan îi urmărea pe cei doi fraţi şi încerca să le afle programul.

După ce a abuzat doi minori într-un lift din cartierul Drumul Taberei din Capitală, Eugen Stan a fost arestat pentru 30 de zile şi arestat pentru trei fapte.