Popică visează frumos înaintea duelului cu revelaţia Ligii I: „Vreau să ajungem în play-off!”

Publicat: 17/11/2017 | 07:00
Popică visează frumos înaintea duelului cu revelaţia Ligii I: „Vreau să ajungem în play-off!”

Înaintea jocului de astăzi de pe teren propriu cu FC Botoşani, antrenorul principal al ACS Poli Timişoara, Ionuţ Popa, a declarat că nu şi-a luat încă gândul de la play-off.Tehnicianul formaţiei din Banat susţine că echipa sa are capacitatea de a recupera distanţa de trei puncte care o separă în acest moment de Astra Giurgiu, formaţie aflată pe ultimul loc care asigură prezenţa în play-off-ul campionatului.

„Sunt mulţumit de atitudinea arătată de jucători în această perioadă de întrerupere. S-au pregătit bine şi sper ca atitudinea frumoasă să o vedem şi la partida de cu Botoşaniul. Sunt încrezător că  putem depăşi obiectivul impus de conducere, clasarea în primele zece. Vreau să ajungem în play-off. Vom avea un duel foarte dificil, Botoşaniul este o formaţie care joacă foarte bine, dar vrem să jucăm mai bine decât ei”, a declarat Ionuţ Popa.

Bănăţenii au mari probleme de efectiv înaintea acestui meci: Alexandru Ţigănaşu, e accidentat grav, Mailat a fost declarat liber de contract şi a ajuns la CFR Cluj, iar  Miguel Bianconi şi Gabriel Vaşvari, sunt suspendaţi. În plus, staff-ul medical nu a reuşit să-i recupereze pe Drăghici şi Şeroni, ambii accidentaţi. Cu toate acestea, Popică nu este deloc speriat de confruntarea cu moldovenii lui Costel Enache. „Am avut 15 jucători la pregătire. Dar UTA a câştigat într-un an campionatul cu 13 jucători. Normal, e greu. Am pierdut patru jucători în această toamnă”, a afirmat Popa.

Înaintea jocului cu FC Botoşani, ACS Poli Timişoara se află pe locul 9 cu 21 de puncte, în timp ce moldovenii sunt pe locul 4 cu 31 de puncte.

Partida ACS Poli Timişoara- FC Botoşani, meci contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii I va avealoc astăzi de la ora 18:00, jocul fiind transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport şi Look.

 

Cristi P.