Portugalia dependendă de CR7!

Autor: Cristian P
Publicat: 06/06/2019 | 07:00
Portugalia dependendă de CR7!
Portugalia a trecut cu scorul de 3-1 (1-0) pe „Estádio do Dragão” din Porto de Elveția în semifinalele Ligii Națiunilor.

MVP-ul partidei a fost Cristiano Ronaldo, starul lui Juventus Torino fiind cel care a decis de unul singur soarta partidei prin hattrick-ul semnat în minutele (25, 88 și 90), golul elvețienilor purtând numele lui Rodriguez (min. 57-pen.)

CR7 a deschis balul pe „Estádio do Dragão”  în minutul 25 dintr-o lovitură liberă de la 30 de metri și a închis meciul cu două goluri reușite în minutele 88 și 90 cu o execuție de la 15 metri și un gol spelndid după ce a luat o acțiune pe cont propriu.

În vârstă de 34 de ani, Cristiano Ronaldo se află la cel de-al 53-lea hat-trick din carieră pentru cluburi şi echipa naţională.

În finala de la Porto, de duminică, Portugalia va da piept cu învingătoarea din disputa Olanda – Anglia, duel care are  loc astăzi de la ora 21:45 la Guimaraes.

Partida dintre Olanda și Anglia se anunță a fi una extrem de interesantă și spectaculoasă, cum au fost mai toate duelurile directe dintre cele două reprezentative. Ultima dată când cele două naționale s-au duelat, Anglia a câștigat la Amsterdam cu 1-0, grație golului marcat de Lingard, după un meci aprig disputat. A fost o revanșă după victoria Olandei la Londra, 2-1, într-un amical disputat în 2016.

Învingătoarea din această semifinală care va avea loc în această seară de la ora 21:45 va lupta cu Portugalia duminică pentru premiul cel mare pus în joc de UEFA pentru Liga Națiunilor, câștigătoarea urmând aîncasa un CEC în valoare de 10,5 milioane de euro.

 

Citește și...