Poveste emoţionantă! Cu inima frântă, o mamă a făcut publice poze cu frumoasa ei fetiţă, care s-a născut moartă după ce a fost otrăvită în timp ce era în pântece

Publicat: 22/10/2017 | 16:57
Poveste emoţionantă! Cu inima frântă, o mamă a făcut publice poze cu frumoasa ei fetiţă, care s-a născut moartă după ce a fost otrăvită în timp ce era în pântece

Povestea a doi tineri părinţi, care şi-au pierdut fiica la naştere, i-a făcut pe mulţi oameni să plângă. Gabriella Morley şi Matthew Dalton au fost prieteni timp de 10 ani înainte să devină un cuplu anul trecut. Iar la scurt timp după ce şi-au început relaţia au aflat că vor avea un copil. Din nefericire, la naştere, medicii le-au dat cea mai cumplită veste.

În vârstă de 24 de ani, Gabriella Morley a dat dovadă de mult curaj în momentul în care a făcut publice fotografii cu fiica sa moartă. Poppy, aşa cum i-au pus numele, a murit după ce a făcut un stop cardiac. Decesul a survenit înainte să vină pe lume şi asta pentru că, pe când era în pântecele mamei, ea a fost otrăvită din cauza unei boli rare, scriu cei de la Mirror.  Ceea ce a ucis-o încet pe micuţa Poppy a fost nivelul ridicat de aciditate din corpul mamei sale, în urma colestazei hepatice intrahepatice (ICP).

Aflată în cea de-a 39-a săptămână de sarcină, în timp ce era la cumpărături, viitoarea mămică şi-a dat seama la un moment dat că nu şi-a simţit bebeluşul mişcându-se în acea zi. Gabriella Morley şi Matthew Dalton au mers de urgenţă la spital, iar în urma unor investigaţii medicii le-au spus că mica lor prinţesă a murit.

Mama îndurerată a trebuit să-şi nască fetiţa moartă pe în urmă cu mai bine de cinci luni, pe 9 mai anul acesta. A fost o experienţă emoţionantă şi, în acelaşi timp, care a lăsat cicatrici adânci în sufletul şi memoria ei.

Citește și...