Povestea celui mai smecher roman din New York! Nelu Balan nu mai are restaurantul vedetelor! Ce lovitura se pregateste sa dea

Publicat: 08/08/2015 | 19:23
Povestea celui mai smecher roman din New York! Nelu Balan nu mai are restaurantul vedetelor! Ce lovitura se pregateste sa dea

Nelu Balan este un roman celebru in America, la restaurantul sau din New York, "Nello", venind doar vedete de prima mana. Acum, magnatul roman a ramas fara localul de fite, dar se pregateste sa dea o noua lovitura.

Romanul Nelu Balan, cunoscut drept Nello Balan, este un roman care a reusit sa isi faca o cariera dincolo de granitele tarii, peste Ocean. Botosaneanul a detinut, timp de peste 25 de ani, cel mai tare restaurant din New York, „Nello”, acolo unde, de-a lungul anilor, vedetele s-au inghesuit sa se afiseze la masa. Romanul a avut printre clientii sai moguli din diverse domenii, modele, oligarhi rusi si vedete de prim rang din lumea showbiz-ului international.

 

A rupt parteneriatul cu asociatul sau

Dupa 25 de ani, Nelu Balan a decis sa paraseasca restaurantul care l-a facut faimos in toata lumea. A rupt parteneriatul cu asociatul sau de la „Nello”, Thomas Makkos.

Nello, restaurantul lui Nelu balan din new York

 

„Unele parteneriate nu merg. Nimeni nu m-a fortat sa parasesc „Nello”, a fost ca un mariaj care nu a fucntionat si am luat decizia sa plec. Inca detin 50% din afacere, dar nu mai sunt implicat in treburile de zi cu zi de acolo. Ma concentrez pe noul meu proiect. Sunt ocupat si fericit”, a declarat Nelu Balan.

 

Face afaceri cu un miliardar

 

Nelu Balan nu renunta la afaceri. Impreuna cu miliardarul Oswaldo Karam, conationalul nostru a luat un alt spatiu, la doar patru blocuri distanta de restaurantul „Nello”.

 

„Va fi ceva nou, diferit si hot. Vreau sa fie ca Loulou din Londra”, a explicat romanul. Noul spatiu este, deocamdata, in renovare. Cand va fi gata va avea doua restaurante si un club privat.

 

Nello, restaurantul lui Nelu balan din new York

 

„Sper ca il vom deschide anul viitor. Restaurantele vor fi pentru toata lumea, dar clubul va fi exclusivist, o combinatie intre membri si invitati care sunt prieteni buni de-ai mei”, a mai spus Nelu Balan. Intrebat daca va fi la fel de scump ca „Nello”, unde un cappucino costa 12 dolari si un platou de paste intre 200 si 275 de dolari, botosaneanul a raspuns scurt: „Probabil mult mai scump”.

 

Vedetele au lasat bani grei la el

 

Nelu Balan

 

Nelu Balan se poate lauda ca, in decursul timpului, multe celebritati au trecut pragul restaurantului sau, „Nello” si au lasat bani grei in localul romanului de la New York.

Jay-Z si Beyonce au lasat un bacsis de 500 de dolari in 2009, dupa ce au mancat la Nelu Balan. Printre vedetele pe care afaceristul roman le-a primit la restaurantul sau se numara Charlize Theron, Mickey Rourke si Arnold Schwarzenegger, Kanye West si multi altii. La ramdul lui, Roman Abramovic a fost  un obisnuit al casei la localul romanului. La un moment dat, in urma cu cativa ani, miliardarul rus a servit pranzul si a lasat o nota in valoare de 47.221 de dolari.

Don Juan si caftangiu

Nelu Balan s-a nascut la Rediu, in judetul Botosani, iar o perioada a fost ospatar intr-un restaurant din Iasi. Cu parul sau blond si ochii albastri, barbatul a fost un adevarat Don Juan, cu mare lipici la femei. Insa nu s-a purtat tocmai ca un gentleman cu fdoamnle din viata sa. In anul 2006, a fost arestat pentru ca a batut-o pe partenera lui de atunci, Heather Payne. A fost casatorit de doua ori si are patru copii.

 

CITESTE SI:

Trecutul tumultuos al romanului Nello Balan, proprietarul unuia dintre cele mai luxoase restaurante din New York. Fustangiu, scandalagiu si caftangiu

Patronul roman al unui restaurant din New York, Nello Balan, acuzat de angajati ca le ia bacsisurile

(D.A.)

 

 

Citește și...