Povestea ieșeanului care a rămas fără banii de rată și fără haine după o întâlnire “fierbinte”. Cum a fost găsit în sala de așteptare a gării

Publicat: 19/05/2020 | 12:37

Anchetatorii din Iași au deslușit o poveste încălcită al cărei protagonist a fost un tânăr ce lucrează la un service auto și care a fost jefuit chiar în timpul unui act sexual. Daniel C. a rămas fără banii cu care ar fi trebuit să își plătească rata la casă în urma „nebuniei” însă zilele trecute a primit o veste bună de la judecători. Cei doi tâlhari care l-au batjocorit, frații Silviu și Florin Surdu, au fost condamnați la 4 ani și 6 luni de închisoare cu executare, respectiv 3 ani de închisoare cu suspendare. Sentința nu este însă definitivă și procesul se va relua la Curtea de Apel Iași. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, are detalii uluitoare din dosar.

Povestea tristă a ieșeanului Daniel C. a avut loc pe 16 decembrie 2019, zi în care tânărul de 29 de ani se afla în gară și a intrat în vorbă cu o prostituată. Daniel avea la el banii de rată, în jur de 1.700 de lei, însă nu a vrut să îi folosească pentru a cumpăra servicii sexuale, așa că și-a lăsat amanet telefonul Samsung Galaxy S8, pe care a primit 500 de lei. Din acești bani, 200 de lei i-a dat prostituatei. (CITEȘTE AICI: Clienţii cunoscători au votat-o! Ea a fost declarată ”prostituata anului” în România! A câştigat ”Oscarul” la 7 categorii)

I-au dat și cu spray lacrimogen

Cei doi au mers în apartamentul fetei și, pe scări, s-au întâlnit cu frații Surdu, care se întorceau de la o petrecere cu alcool, ce a avut loc în același apartament. La scurt timp, cei doi frați s-au întors în apartament, cu gândul de a-l tâlhări pe Daniel C. L-au găsit pe acesta chiar în timp ce întreținea raporturi sexuale cu prostituata.

„Inculpaţii au pretins că sunt fraţii martorei O.N. şi că sunt indignaţi de ce se întâmplă în acea cameră, împiedicând-o pe persoana vătămată să se îmbrace. Inculpatul Silviu Surdu i-a pulverizat o substanţă iritantă lacrimogenă în zona feţei, apoi au luat hainele persoanei vătămate pentru a căuta bunuri“, au arătat judecătorii din Iași.

Nu și-a primit încă banii înapoi

Oamenii legii i-au prins pe cei doi tâlhari

Tâlharii l-au lovit cu palma peste față pe Daniel C. și i-au luat toți banii din portofel. La final, i-au luat și geaca și l-au dat afară. Victima nu a mai avut curaj nici să meargă acasă și s-a aciuat în sala de așteptare a gării din Iași, unde s-a culcat pe un scaun. A fost găsit a doua zi de un polițișt, căruia i-a povestit ce a pățit. În scurt timp, oamenii legii i-au prins pe cei doi tâlhari și, deși au luat în calcul acest lucru, nu au pus-o sub acuzare și pe prostituată.

Daniel C. nu și-a primit încă banii înapoi, singura șansă fiind să îi execute pe cei doi tâlhari, care nu au însă bunuri pe numele lor. (VEZI AICI: Secretul concurentei de la „Gospodar fără pereche”. Petrecere-monstru pe iaht în Ibiza, alături de fete din dosarul “Prostituate pentru VIP-uri”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...