Povestea impresionată a bărbatului transgender care va naște natural. Esteban și soția lui au conceput copilul natural. FOTO

Publicat: 28/05/2020 | 17:45

Un bărbat transgender este însărcinat cu soția lui, o femeie transgender care lucrează ca model. Cuplul a conceput copilul natural. Esteban s-a născut femeie, dar se indentifică ca bărbat, iar Danna Sultana s-a născut bărbat și se identifică femeie.

Cuplul a conceput copilul pe cale naturală dat fiind faptul că niciunul nu a făcut operație de schimbare de sex. Povestea de dragoste s-a viralizat imediat având în vedere cât este de neobișnuită. Modelul a precizat că soțul ei se află în luna a opta de sarcină și că vor avea un băiat.

Imagine în care modelul sărută burta lui Esteban a fost văzută de cei aproape 220.000 de urmăritori de pe Instagram ai Dannei Sultana și este însoțită de mesajul „Dragostea este Dragoste”.

Cum își vor numi băiatul

În următoarele două săptămâni, Danna Sultana și Esteban Laundrau așteaptă venirea pe lume a primului lor copil, un băiețel pe care îl vor numi Ariel.

Potrivit Daily Mail, recent, cei doi au mers la spital, crezând că, din cauza contracțiilor, bebelușul lor se va naște prematur. Medicii însă i-au asigurat că nu a venit momentul și că, în următoarele două săptămâni, îl vor putea strânge la piept pe Ariel.

View this post on Instagram

#mtf #transgenderwoman🌈

A post shared by Ðanna Sultana (@dannasultana) on