Clipe terifiante pentru un tânăr! A fost bătu și jefuit în propria locuință. Atacatorii au fost reținuți de către autorități

Autor:
Publicat: 28/05/2020 | 17:37
Clipe terifiante pentru un tânăr! A fost bătu și jefuit în propria locuință. Atacatorii au fost reținuți de către autorități

Un tânăr de 29 de ani din Capitală a trecut prin clipe de coșmar. Bărbatul a fost atacat de trei indivizi, chiar în propria locuință. Acești l-au bătut și au furat bani și bunuri în valoare de 80.000 lei.

La întreaga operațiune au participat în total patru indivizi, trei au executat atacul, iar unul a stat de pază. Jaful a avut loc zilele trecute într-un apartament din sectorul 3 din București. O femeie a sesizat prin apel la 112 că fiul său, de 29 de ani, a anunţat-o că au intrat în locuinţa sa mai multe persoane şi l-au agresat, după care i-au sustras o sumă importantă de bani. (CITEȘTE ȘI: PROTESTE DE PROPORȚII LA BARCELONA! MUNCITORII SUNT REVOLTAȚI DE FAPTUL CĂ NISSAN A DECIS ÎNCHIDEREA FABRICII. APROXIMATIV 3000 DE OAMENI RĂMÂN FĂRĂ LOCURI DE MUNCĂ)

În urma cercetărilor, patru bărbați au fost reținuți de polițiști, fiind bănuiți că au intrat în locuința tânărului, pe care l-au imobilizat, l-au bătut și i-au furat banii, un card bancar şi un telefon mobil, prejudiciul fiind estimat la 80.000 de lei. (VEZI ȘI: VICEPREMIERUL RALUCA TURCAN, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ: ”S-A SEMNAT ORDINUL CARE PERMITE RELUAREA PRODUCȚIILOR CINEMATOGRAFICE. VA FI ANALIZATĂ POSIBILITATEA SPECTACOLELOR ÎN AER LIBER”)

Potrivit Poliţiei Capitalei, suspecți sunt patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 39 şi 61 de ani. Trei dintre ei ar fi intrat în apartamentul unui tânăr din sectorul 3, iar cel de-al patrulea a rămas să supravegheze zona, potrivit Digi24.

Cei trei au reușit să pătrundă în locuința bărbatului prin declararea în fals a unei calităţi oficiale. Bărbaţii purtau măşti faciale de protecţie şi mănuşi. Joi dimineaţă, în urma percheziţiilor efectuate de către polițiști, au fost identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă, inclusiv un autoturism.

Cei patru atacatori au fost reţinuţi de către autorități și urmează să fi prezentaţi în fața instanţei.