Povestea răvăşitoare a unuia dintre cei mai bogaţi români. Milionarul trimite flori din închisoare la mormântul fostei iubite!

Publicat: 12/01/2018 | 00:00

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, povestea răvăşitoare a lui Ioan Neculaie, unul dintre cei mai bogaţi români. Încarcerat la Penitenciarul Codlea, unde ispăşeşte o pedeapsă de doi ani de închisoare, milionarul trimite flori, în fiecare duminică, la mormântul fostei iubite, Mariana Rusuleţ, care s-a sinucis din dragoste pentru el, la numai 26 de ani. Semn clar că omul de afaceri nu o va uita pe femeia despre care se spune că a fost iubirea vieţii lui. (VEZI ŞI: Milionarul şi-a ”ciuruit” roţile Jeep-ului cu arma, iar instanţa a dat verdictul: ”Aplică inculpatului…”)

Ioan Neculaie împarte celula cu 10 deţinuţi şi abia după 18 aprilie poate fi propus pentru a fi eliberat condiţionat. În plus, pentru a scăpa de cât mai multe zile din pedeapsă, milionarul nu se gândeşte, sub nicio formă, să înainteze vreo cerere de permisie. Îşi execută sentinţa cu demnitate şi cu gândul la… fosta iubită, Mariana Rusuleţ. Care, în urmă cu aproape 35 de ani, şi-a pus capăt zilelor pentru că părinţii ei nu erau de acord cu relaţia pe care o avea cu actualul milionar. (VEZI AICI: Iubita miliardarului Ioan Neculaie s-a sinucis la 26 de ani pe motiv că părinţii nu au lăsat-o să se mărite cu el!)

A fost momentul în care Ioan Neculaie a refuzat să mai cunoască o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Nu s-a mai îndrăgostit niciodată şi s-a “consolat” cu diverse frumuseţi din showbiz, motiv pentru care numele său a apărut în celebrul dosar “Prostituate pentru VIP-uri”. Nu a uitat-o, însă, nicio clipă pe Mariana Rusuleţ. Şi, cât timp se afla în libertate, bogătaşul mergea, aproape în fiecare duminică, cu flori şi lumânări la mormântul fetei. (CITEŞTE ŞI: Plăcut de fete, Ioan Neculaie era vorbit de rău de ceilalţi clienţi din dosarul de proxenetism: “A stricat piaţa!”)

Condamnarea la închisoare nu-l împiedică pe Ioan Neculaie să păstreze vie memoria fostei iubite. Conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, milionarul trimite, în fiecare duminică, flori din închisoare la mormântul Marianei Rusuleţ, prin intermediul unui om de încredere. Acesta mai este responsabil şi cu îngrijirea locului unde ex-partenera bogătaşului îşi doarme somnul de veci. Curăţă locul, aprinde lumânări şi se asigură că totul este în regulă.

Interesant este faptul că Ioan Neculaie are loc de veci în acelaşi cimitir ca şi Mariana Rusuleţ, femeia care a fost dragostea vieţii sale şi pe care nu o va uita niciodată.

A băut otravă!

Povestea de dragoste dintre Ioan Neculaie şi Mariana Rusuleţ s-a înfiripat la sfârşitul anilor ‘70, după ce el s-a mutat din Moldova la Codlea. Pe vremea aceea, actualul om de afaceri era un băiat sărac. Atunci a cunoscut-o pe viitoarea sa iubită, fiica unui respectat frizer, Gheorghe Rusuleţ. Nici el, nici soţia sa nu au fost de acord cu relaţia fiicei lor. Deşi părinţii tinerei se împotriveau, Mariana şi Ioan au continuat să se întâlnească, povestea lor de iubire lor durând mai bine de trei ani. (CITEŞTE ŞI: Mărturii exclusive. Împarte celula cu 10 deţinuţi şi… Ce se întâmplă în penitenciar cu milionarul prins în timp ce încerca să fugă din România)

În august 1980, Mariana şi-a luat inima în dinţi şi le-a spus din nou părinţilor că alesul inimii sale este Ioan Neculaie. Din păcate, aceştia s-au opus din nou, aşa că tinerei i-au rămas doar două variante: să fugă în lume cu iubitul ei sau să se sinucidă. Până la urmă, a ales să moară, după ce a băut o substanţă toxică. La înmormântare a venit şi Ioan Neculaie, distrus de durere. Dar, după câteva minute, mama Marianei a intervenit şi l-a dat afară din cimitir.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Recomandarea CIAO.RO