Povestea tristă a lui Florin, erou din prima linie, mort din cauza coronavirusului. Bărbatul nu avea alte comorbidități

Autor:
Publicat: 19/07/2020 | 17:26
Povestea tristă a lui Florin, erou din prima linie, mort din cauza coronavirusului. Bărbatul nu avea alte comorbidități

Florin Cazacu, unul din eroii din linia 1 era asistent medical la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova și, după o lungă perioadă de stres cauzat de pandemia de coronavirus, li-a luat soția și cei doi copii și au plecat împreună pe litoral, fără ca măcar să bănuiască ce urma să se întâmple în viața lui. 

După tot stresul acumulat în pandemia de coronavirus, Florin Cazacu, un asistent medical din Craiova și-a luat soția și cei doi copii și au plecat împreună la mare, departe de tot ceea ce trăise prin prisma locului de muncă. Florin nu se gândea nicio secundă că se va infecta cu noul coronavirus și va sfârși în cel mai cumplit mod cu putință.

Nu a avut alte comorbidități

Șocant este faptul că Florin Cazacu, craioveanul de numai 45 de ani s-a infectat cu noul coronavirus și a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, acolo unde a stat la terapie intensivă până pe 18 iulie.

Soția și cei doi copii ai săi, toți testați pozitiv, au ajuns acasă după 3 zile de spitalizare și s-au izolat la domiciliu, așteptând în fiecare zi să primească vești bune despre acesta, din Constanța. Din păcate,  inevitabilul s-a întâmplat și, fără alte comorbidități, Florin a murit din cauza infecției cu COVID-19, o formă extrem de severă.

„Aş fi vrut să nu fie adevãrat…De când a început nebunia ‘COVID’ e prima oară când îl simt aproape…atât de aproape şi nemilos!

Azi îl urăsc mai mult ca oricând. Azi ne-a luat un coleg, un om bun şi tânăr.. Drum lin, Florin Cazacu! Niciodată nu te vom uita! Acum cânţi şi râzi acolo, sus cu îngerii! Auzi, covide? Te urăsc!”, a scris Janeta Dobre, una dintre colegele asistentului craiovean, fiind devastată de pierderea suferită.

Familia lui Florin Cazacu a fost retestată, iar singurul test pozitiv a fost cel al fiului cel mare.