Povestea tulburătoare a bătrânului abandonat într-un azil: ”Este drogat cu fel și fel de pastille! Fiica lui l-a păcălit și…”

Publicat: 24/02/2020 | 23:42

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, povestea tulburătoare a lui Flaviu Florescu, un bătrân care ar fi fost abandonat de rude și apropiați într-un azil. Unde, potrivit unor vecini din cartier ai pensionarului, ar fi drogat cu pastile, după ce propria fiică l-ar fi declarat bipolar, deși nu ar fi avut absolut nimic. Atenție, urmează declarații șocante!

În noiembrie 2018, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a prezentat, în exclusivitate, povestea lui Flaviu Florescu, un bătrânel acum în vârstă de aproape 88 de ani. La momentul respectiv, era într-o situație cumplită.

Cei care îl aveau în grijă voiau să-l trimită la azil, iar rudele nu-l mai căutau absolut deloc. În plus, banii de medicamente nu îi erau suficienți, iar cumpărăturile le făcea de la un supermarket din cartierul Tineretului din București, de unde își achiziționa ce era mai ieftin (CITEȘTE AICI ÎNTREAGA POVESTE CUTREMURĂTOARE).

Abandonat de fiică la un azil?! “Acolo este spălat pe creier!”

Între timp, Flaviu Florescu ar fi fost trimis la azil, unde pilulele l-ar fi transformat, practic, într-o legumă. De situația lui se mai interesează doar câteva persoane din cartier, care obișnuiau să-l mai ajute, ocazional, cu strictul necesar.

În ultimele luni, situația bătrânelului s-a agravat. Fata lui, F.N., l-a păcălit că-l duce la spital și, de fapt, l-a dus într-un azil. Acesta îi plătise o sumă mare de bani pentru a-l lăsa să stea în casă, plus chiria pe care domnul i-o plătea lunar. În azilul în care a ajuns i se dau pastile care îl spală pe creier, bătrânelul abia mai recunoaște persoanele din jurul lui și nu mai știe ce vorbește”, a povestit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Bianca Coltuc, una dintre tinerele cu suflet mare care este interesată de soarta bătrânelului.

(VEZI AICI: ZĂVO E ACUZATĂ CĂ ȘI-A ABANDONAT BUNICA ÎN AZIL, IAR NOI AM AFLAT AMĂNUNTE DE ULTIMĂ ORĂ)

Flavius Florescu, bătrânelul de aproape 88 de ani abandonat într-un azil
Flaviu Florescu, bătrânelul de aproape 88 de ani, ar fi fost abandonat într-un azil

“I-a luat telefoanele, i-a interzis vizitatorii și…”

Calvarul nu se oprește, din păcate, aici pentru Flaviu Florescu. “Fata dânsului i-a luat telefoanele și i-a interzis vizitatorii. Dânsul nu mai este în stare să funcționeze din cauza pastilelor, fata lui l-a declarat bipolar când acesta, de fapt, nu are nimic. Cunosc multe persoane care pot confirma acest lucru”, ne-a mai spus Bianca.

(CITEȘTE ȘI: O BĂTRÂNĂ DE LA AZILUL ÎNCHIS DIN TIMIȘ A MURIT LA SPITAL. FAMILIA SPUNE CĂ NU A PRIMIT TRATAMENT)

“Crede că este la spital, dar…”

Bianca Coltuc a mai povestit că Flaviu Florescu, din cauza pastilelor care i-ar fi fost administrate, nu ar mai realiza unde se află. “Avem nevoie de ajutor, suntem câteva persoane care îl ajutăm pe săracul bătran și nu știm ce să mai facem. Dânsul crede că este la spital, dar este la un azil, unde este drogat cu fel și fel de pastile care îl fac să nu mai poată să vorbească sau să gândească”, a încheiat tânăra.

„A zis că-și ia zilele dacă ajunge la azil! Nici nu știe că este acolo”

La rândul lui, Mario Gheorghe, alt tânăr interesat de sorta lui Flaviu Florescu, a făcut dezvăluiri incredibile. “Acest domn a avut, toată viața lui, trei dorințe: să aibă un copil, să planteze un pom și să aibă o casă. Este strigător la cer ce i se întâmplă. A fost dus cu ambulanța la spital, după care luat cu alta particulară și dus la un azil din București. El nici nu știe că este acolo pentru că a zis că-și ia zilele dacă ajunge într-un astfel de loc.

Pe fata lui nu-l interesează soarta lui, nu are pic de suflet. Acest om doar stătea lângă un hypermarket din zona Tineretului și îi plăcea să discute cu oamenii. Vă spun și cum a ajuns în această situație. El a avut un apartament în provincie, pe care i l-a dat unei nepoate. Și, în schimb, a avut dorința să stea în locuința din București, alături de fiica lui. Există și o hârtie semnată, de mână – s-a mers pe încredere – și care nu a fost respectată. El acolo plătea chirie, tot!, a spus și Mario Gheorghe.

(NU RATA: UN BĂTRÂN A MURIT ÎNTR-UN AZIL DIN IAŞI! CE I S-A ÎNTÂMPLAT CU TREI ZILE ÎNAINTE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...