Predicția cutremurătoare: ”COVID-19 este nimic pe lângă boala letală de care vom auzi”

Publicat: 18/08/2020 | 07:48
Predicția cutremurătoare: ”COVID-19 este nimic pe lângă boala letală de care vom auzi”

Este predicția care îngrozește întreaga lume! COVID-19 este nimic în comparație cu ce va veni, cel puțin asta susține una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România.

CITEȘTE ȘI: MARIA GHIORGHIU A ANUNȚAT CĂ UN LUCRU IMPORTANT SE VA ÎNTÂMPLA PE 13 IUNIE, FIX CÂND ESTE ZIUA DE NAȘTERE A LUI KLAUS IOHANNIS. “DRAGII MEI…”

Maria Ghiorghiu povestește că a auzit un glas, târziu în noapte, care îi repeat mereu avertismentul: o nouă boală, mult mai periculoasă decât COVID-19, va veni. „Din păcate, vom auzi de o altă boală care cu adevărat este letală! COVID-ul este nimic pe lângă boala letală de care vom auzi”, a scris Maria Ghiorghiu pe pagina ei de Facebook. „Eu sunt! Mă numesc Apocalipsa!”, spune Maria Ghiorghiu că a visat cum o mână scria aceste cuvinte, pe cer, cu negru.

Copilul minune din India a prezis COVID-19

Abhigya Anand este astrologul indian de 14 ani despre care unii spun că ar fi prezis pandemia de coronavirus, încă din vara anului trecut. Copilul este contestat de numeroși specialiști care susțin că acesta ar fi, de fapt, un impostor, potrivit antena1.ro.

„Conform astrologilor, începând din noiembrie 2020 și până în noiembrie 2021 va fi un dezastru. Nu se știe dacă o prăbușire economică, un război sau pandemia se va intensifica. Saturn și Jupiter vor intra în conjuncție și, de fiecare dată când s-a întâmplat acest lucru au avut loc dezastre. Ultima dată când aceste planete au fost așa aproape a fost acum 400 de ani.

Asistăm la nașterea lumii post COVID, în care oamenii se tem unii de alții și există riscul să ne deconectăm complet refuzând să mai intrăm în contact cu oamenii, ceea ce ar putea duce la distrugerea civilizației. Asistăm mai mult la o pandemie de frică decât la o pandemie de COVID. Și ar trebui să începem să transmitem speranța tuturor, decât ce facem acum, când transmitem frica și nesiguranța semenilor noștri”, a spus  Abhigya Anand, într-un videoclip postat pe internet.