Premierul Dacian Ciolos raspunde acuzatiilor facute de Marian Dragulescu: ”Atitudinea sa este regretabila”

Publicat: 29/12/2015 | 17:39
Premierul Dacian Ciolos raspunde acuzatiilor facute de Marian Dragulescu: ”Atitudinea sa este regretabila”

Dacian Ciolos, prim-ministrul Romaniei, raspunde acuzelor lansate de gimnastul Marian Dragulescu, explicand ca a premiat un sport de echipa, deoarece in tara noastra sufera sporturile de echipa.
 

A fost un simplu gest de normalitate, am premiat un sport de echipa, in Romania sufera sporturile de echipa. La individual, acei medaliati iau premii si de la cluburi, la handbal nu este asa. Este regretabila atitudinea asta revendicativa a domnului Dragulescu, pe care il respectam, dar discursul sau a degenerat. Nu vom reveni si nu va exista o alta majorare sau alta premiere, este un subiect inchis, etnic nu se poate realiza. Mi se pare o lipsa de solidaritate deplasata din partea dlui Dragulescu , eu pot sa va asigur ca pe viitor vom cauta solutii pentru marirea premiilor, dar nu vom reveni asupra celor deja acordate” – a transmis Dan Suciu, purtatorul de cuvant al premierului, potrivit Dolce Sport.
 

Gimnastul Marian Dragulescu nu este de acord cum s-a comportat Guvernul Romaniei fata de el in comparatie cu jucatoarele nationalei de handbal. Guvernul a triplat primele pentru jucatoarele de handbal care au obtinut medalia de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca.

Citeste si:

ULTIMA ORA! Dacian Ciolos, noul premier al Romaniei

N-a invatat nimic din scandalul coloanelor oficiale. Asta e chiar masina lui Ciolos! Va vine sa credeti ce face?

 

Performantele gimnastului Marian Dragulescu

La Campionatele Mondiale de gimnastica din Scotia, Marian Dragulescu a obtinut medalia de argint la sarituri, iar Larisa Iordache a castigat medalia de bronz la individual compus.
Dragulescu a fost nemultumit de acest fapt mai ales dupa triplarea primelor pentru handbaliste. El doreste in semn de proteste sa iasa in strada, in Piata Victoriei, imbracat în costumul de sportiv si cu toate medaliile pe care le detine.

 

Loredana Toma