Premiile Oscar 2019. Actorul Rami Malek a căzut de pe scena Oscarurilor și a avut nevoie de intervenția medicilor

Publicat: 25/02/2019 | 10:36
Premiile Oscar 2019. Actorul Rami Malek a căzut de pe scena Oscarurilor și a avut nevoie de intervenția medicilor

Actorul Rami Malek a căzut de pe scena Oscarurilor imediat după ce a primit premiul pentru cel mai bun actor și a avut nevoie de intervenția medicilor, informează Vanity Fair.

Actorul Rami Malek a primit distincția pentru cel mai bun actor la cea de-a 91-a ediție a Premiilor Oscar și a susținut un discurs care a însuflețit sala, dar – la coborârea de pe scenă – artistul s-a împiedicat și s-a prăbușit sub privirile uluite ale celor prezenți.

”Actorul a făcut tot ce a putut să își salveze trofeul. Când a lovit podeaua, Malek a părut surprins, iar cei din jur l-au ajurat să se ridice. A fost chemată salvarea pentru a-l trata pe actor”, arată o sursă citată de Vanity Fair.

Vedeta și-a revenit destul de repede astfel încât, în culise a reușit să se adreseze și celor care nu au fost de acord cu triumful său

”Nu cred că, din punctul de vedere al criticilor, decizia a fost unanimă, dar țin cont de tot ce ați scris. De când eram mic, citesc și învăț foarte mult din critica de film. Așa că oricum, încă vă apreciez foarte mult”, a declarat Rami Malek.

Rami Malek a avut parte de un moment… dureros

Citește și: PREMIILE OSCAR 2019. REGINA KING, CEA MAI BUNĂ ACTRIȚĂ ÎN ROL SECUNDAR

Citește și...