Home » Exclusiv » I s-a adeverit cea mai neagră temere! Preotul care își bănuia soția de adulter a aflat că fiul lui este… al altuia!

I s-a adeverit cea mai neagră temere! Preotul care își bănuia soția de adulter a aflat că fiul lui este… al altuia!

De: I.D. 29/02/2020 | 00:02

Se spune că nu trebuie să faci ce face popa, ci doar ce spune popa, numai că – în anumite condiții – scenariile se schimbă surprinzător. Când un preot cere un test ADN fiindcă a ajuns la concluzia că are un copil care nu ar fi, de fapt, al lui, se poate discuta despre o adevărată telenovelă. Cazul părintelui din Vaslui a fost mediatizat la nivel național, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obținut informații de ultimă oră. Cele mai negre temeri ale slujitorului Domnului s-au adeverit. Iar un presupus adulter s-a transformat în realitate. (CITEȘTE ȘI: PREOTEASA A FOST AMENDATĂ FIINDCĂ A REFUZAT TESTUL DE PATERNITATE!)

Scenariul pare simplu, la o primă vedere. În ecuație apare un preot gelos. Numai că preoteasa nu este doar o simplă parteneră de viață, ci secretară la primăria din comuna Stănilești, județul Vaslui. Preotul din poveste a susținut că a devenit tată numai pentru că preoteasa l-ar fi ”tradus”. Iar copilul adus pe lume ar fi chiar rodul unei relații extraconjugale. Cel arătat cu degetul – comunitatea vuind, de-a dreptul – ar fi fost chiar viceprimarul respectivei comune. (VEZI ȘI: PREOTUL GELOS A CERUT TEST ADN. E CONVINS CĂ…)

Scandalul a luat amploare, preotul a cerut testul ADN

Cu amorul propriu lezat, preotul din Stănilești a luat decizia de a recurge la un test de paternitate. Ștefan Șălaru a considerat că preoteasa l-a înșelat și a făcut un copil cu altcineva, motiv pentru care nu a putut închide ochii și s-a decis să ”taie în carne vie”, chiar cu riscul de a afla un adevăr dureros. Preoteasa și-a susținut punctul de vedere, Episcopia Hușilor nu putea să rămână indiferentă, ”gura lumii” a avut și ea ceva de spus. Inițial, conform informațiilor furnizate de vremeanoua.ro, localnicii au considerat că implicarea publică nu ar fi cea mai bună soluție dintre toate.

Sătenii din Stănilești, puși în fața unui adulter neașteptat

Sătenii nu au fost interesați, totuși, de dezlegarea acestei enigme, ci aveau alt motiv pentru care erau nemulțumiți. Da, nu iese fum fără foc, a fost ceva la mijloc, faptul că preotul a apelat la testul ADN e un semn, dar ”să fie sănătoși”. Cum s-ar spune, fiecare cu viața lui, cu atât mai mult atunci când este vorba despre un preot și o preoteasă. ”Iubirea prin Primărie”, înfierată, de altfel, putea să treacă, până la urmă, neobservată. Dar…  (NU RATA: A MAI APĂRUT O ”VULPIȚĂ”! ESTE PREOTEASĂ LA HUȘI ȘI A AJUNS SĂ…)

“Nu iese fum, până nu faci foc! Această vorbă e sfântã! Asemenea vorbe nu ar fi putut exista dacã nu era ceva la mijloc. De ce nu a zis de mine sau de altul și a zis chiar de ei? Preotul de ce a dat în judecatã? Este cumva preotul nebun? Noi nu credem treaba asta. Omul știe ce face. Treaba lor, până la urmã. Pe noi, de fapt, nu ne interesează. Să fie sănătoși! Dar ce ne doare este că avem drumuri rele, avem sărăcie, avem bătrâni neajutorați, nu avem multe care trebuie în comunã, iar noi ne ținem de iubire prin Primărie?

Dar ce e aici? Noi îi plătim pe acești oameni, aleși ori salariați, ce sunt ei, să munceascã pentru comună sau să se iubească unii cu alții prin birouri? Rușine să le fie, că sunt oameni bãtrâni! Iubire să facă la ei acasă sau unde știu ei, nu prin Primărie. Nu avem treabă cu ce face fiecare în viața lui, dar la serviciu să își vadă de serviciu, nu de prostii. Prefectura ar trebui sã le controleze activitățile, că li s-au fãcut salariile cât casa, iar ei se… nu mai spunem ce, în loc să muncească”, spun, supărați, sătenii. (CITEȘTE ȘI: SITUAȚIE ULUITOARE ÎN BUZĂU, UNDE MORȚII ”PLEACĂ” DUPĂ PASTILE)

Gura lumii, varianta Stănilești: ”Li s-au fãcut salariile cât casa, iar ei se…”

N-a mai suportat tensiunea și a luat drumul judecății

Deși îl considera pe copil ”îngerul lui”, preotul a avut parte de insomnii, motiv pentru care a mers la Judecătoria Huși și a deschis un proces. Preoteasa Mihaela Șălaru a fost chemată în fața judecătorilor, contestarea paternității devenind publică. Apropiații preotesei au tras concluzia că preotul exagerează, fiindcă preoteasa nu are nicio vină și nu a încălcat ”sfânta taină a căsătoriei”. Totul ar fi pornit de la faptul că preotul a fost influențat negativ, iar faptul că amândoi au trăit în aceeași casă confirmă că sarcina nu a fost una… suspectă. Mai mult, preotul a și recunoscut copilul, în astfel de condiții numai ”gura lumii” fiind vinovată.

“E copilul lui, al preotului, dar i-a umplut lumea capul cu prostii. Cine ascultă gura lumii, poate să ajungã la ce e mai rău. Dacă ea a trăit cu el în casă, cum să nu fie copilul preotului?! Sigur ADN-ul va arăta cã e bãiatul lui. Chiar și seamănă. El l-a recunoscut la naștere pe copil și îl iubește”, au spus apropiații Mihaelei. (VEZI AICI: CE SALARIU ARE UN PREOT ȘI CU CÂT VA FI MAJORAT)

Reprezentantul Episcopiei Hușilor a declarat că acest caz va fi analizat, speța dovedindu-se a fi delicată și fiind nevoie de o documentare serioasă și, mai ales obiectivă. „Deocamdată analizăm acest caz, pentru a vedea exact care este stadiul. Statutul prevede ca, în momentul în care este o acţiune în instanţă, se cere în prealabil acordul şi binecuvântarea superiorilor ierarhici. Vom vedea şi, dacă vom avea noutăţi, vom reveni cu precizări”, a transmis Cosmin Gubernat, purtătorul de cuvânt al Episcopiei Huşilor.

Inițial, acuzațiile preotului au fost etichetate drept nefondate

Într-un astfel de scenariu, fiecare parte își susține punctul de vedere, iar preoteasa a considerat că au existat ”probleme de natură familială”, însă au fost doar rodul imaginației unor prieteni.

„Soţul meu a depus o acţiune pe rolul Judecătoriei Huşi. Au existat probleme de natură familială, pe baza unor conflicte care au izbucnit de la anumite afirmaţii ale unor prieteni ai soţului meu. Este o situaţie destul de gravă. Conflictele dintre noi datau cu mai mult timp în urmă. Relaţia dintre noi se deteriorase. Am încercat să soluţionăm”, a declarat Mihaela Şălaru, soția preotului, pentru mediafax.ro.

Femeia a adăugat că zvonurile i-au fost aduse la cunoştinţă soţului de către un alt preot, pe care ar fi refuzat să îl ajute cu chestiuni ce țin de munca ei. „Îmi desfăşor activitatea la Primărie. Acolo este angajată şi soţia unui alt preot, prieten al soţului meu. Ca în orice mediu rural, se discută anumite zvonuri. Eu avusesem diverse conflicte în Primărie. Astfel, am avut un conflict şi cu soţul colegei. Am refuzat să îl ajut cu anumite aspecte. Totul a izbucnit în urma unui zvon adus la cunoştinţă de către acest prieten de-al soţului”, a precizat Mihaela Şălaru. (NU RATA: UN PREOT DIN IAȘI ȚINE SLUJBE PENTRU CEI DEPISTAȚI CU CORONAVIRUS. POMELNICELE SE STRÂNG PE FACEBOOK)

Preoteasa: ”Totul a izbucnit în urma unui zvon adus la cunoştinţă de către acest prieten de-al soţului””

Preoteasa a mai declarat că nu a divorţat de soţul ei, fiindcă acesta este preot. Dar și pentru că au împreună copilul în vârstă de opt luni, la vremea respectivă. Mai mult, femeia a precizat că a fost de acord cu testul de paternitate la o clinică privată, dar că soţul i-ar fi spus că, oriunde ar fi făcut acel test, există şanse „ca el să fie trucat”.

„Aş fi vrut să evit un asemenea proces. I-am propus să efectuăm analiza respectivă la un cabinet privat. Am fost refuzată. El a solicitat acordul superiorilor ierarhici pentru a introduce respectiva acţiune în instanţă. Semnele de întrebare ar fi trebuit să apară când am rămas însărcinată. Pe parcursul sarcinii sau în cele opt luni, nu în clipa în care au apărut zvonurile comunicate de colega mea, prin soţul ei”, a mai spus Mihaela Şălaru. (VEZI ȘI: UN PREOT DIN CLUJ FACE CIOCOLATĂ CU CANNABIS)

Instanța face lumină. Testul ADN îi dă dreptate preotului

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obținut – în exclusivitate – decizia judecătorilor în această telenovelă vasluiană. Iar comunitatea va trece, cu certitudine, printr-un șoc. Ceea ce părea doar o acuzație nefondată s-a transformat într-un verdict care o pune pe preoteasă într-o ipostază nedorită. Copilul nu este, de fapt, al preotului, iar testul ADN a confirmat cele mai sumbre bănuieli ale sale. Iar de aici pornește un întreg carusel al neînțelegerilor confirmate, al reproșurilor susținute și al unor concluzii care vor da apă la moară tuturor părților implicate, plus observatori și chibiți locali. Preoteasa nu rămâne doar cu onoarea ”întinată”, ea fiind obligată să achite și cheltuieli de judecată în valoare de 6.020 lei.

”Soluția pe scurt: Admite actiunea civilă formulată de reclamantul Șălaru Ștefan împotriva pârâtei Șălaru Mihaela. Constată că reclamantul Șălaru Ștefan nu este tatăl minorului Șălaru Luca. Dispune radierea numelui și prenumelui reclamantului din rubricile «numele de familie al tatălui» și «prenumele tatălui» din registrul de stare civilă al Primăriei Sector 5 București, precum și din certificatul de naștere al minorului.

Minorul va purta pe viitor numele mamei, Șălaru. În baza art. 453 Cod pr. civilă, obligă pârâta să achite reclamantului 6.020 lei cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în 30 zile de la comunicare. În cazul declarării apelului, cererea se va depune la Judecătoria Huși. Pronunțată în ședință publică, azi, 24.02.2020”, a fost sentința dată de magistrați. (NU RATA: UN PREOT S-A APROPIAT DE GEAMUL PORSCHE-ULUI CONDUS DE ANDA ADAM ȘI I-A CERUT…)

În pofida declarațiilor inițiale, preoteasa pare să fi călcat strâmb. Firește, rămâne de văzut și ce se va întâmpla în continuare, fiindcă aceste concluzii ale instanței nu sunt decât un alt început. Să urmeze un divorț? Sau o reconciliere? Orice este posibil…

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Secret MURDAR! De ce se plimbă, de fapt, stewardesele pe culoar, în avion? Nici prin gând nu-ți trece asta:
Secret MURDAR! De ce se plimbă, de fapt, stewardesele pe culoar, în avion? Nici prin...
Klaus Iohannis a dat lovitura pe scena politică! Adevărul din spatele mega scandalului din Guvern:
Klaus Iohannis a dat lovitura pe scena politică! Adevărul din spatele mega scandalului din Guvern:...
Eliminare surpriză la Survivor România. Cine a ieșit din competiție: scandal după eliminare
Eliminare surpriză la Survivor România. Cine a ieșit din competiție: scandal după eliminare
FOTO. Cum arată acum fosta amantă a lui Ciprian Marica! Ana Muntean s-a schimbat total
FOTO. Cum arată acum fosta amantă a lui Ciprian Marica! Ana Muntean s-a schimbat total
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
HOT | Nebunie totală în faţa camerelor. Cea mai sexy sportivă, goală şi fără inhibiţii
Un astfel de drob nu ați mâncat niciodată. Încercați și veți vedea diferența
Un astfel de drob nu ați mâncat niciodată. Încercați și veți vedea diferența
ADEVĂRUL despre familia lui Culiță Sterp. Nu au fost dintotdeauna bogați. Ce s-a întâmplat când tatăl lui a plecat de acasă: „Era iarnă, era frig..”
ADEVĂRUL despre familia lui Culiță Sterp. Nu au fost dintotdeauna bogați. Ce s-a întâmplat când...
E disperat. Și-a vândut și casa din lipsa banilor. Din ce trăiește acum Leonard Doroftei
E disperat. Și-a vândut și casa din lipsa banilor. Din ce trăiește acum Leonard Doroftei
Ultima oră! Marea Britanie va trimite nave de război în Marea Neagră!
Ultima oră! Marea Britanie va trimite nave de război în Marea Neagră!
Cele mai nocive sortimente de cafea pentru inimă. De evitat!
Cele mai nocive sortimente de cafea pentru inimă. De evitat!
Horoscop SPECIAL. Care sunt, de fapt, cele mai norocoase zodii
Horoscop SPECIAL. Care sunt, de fapt, cele mai norocoase zodii
Cine era băiatul de 13 ani care a participat la înmormântarea Prinţului Philip
Cine era băiatul de 13 ani care a participat la înmormântarea Prinţului Philip
Dragoste dincolo de moarte. Decizia radicală a Reginei după funeraliile Prințului Philip
Dragoste dincolo de moarte. Decizia radicală a Reginei după funeraliile Prințului Philip
Scopul tău în viață în funcție de zodie
Scopul tău în viață în funcție de zodie
Se apropie nenorocirea prezisă de Baba Vanga. Ce se va întâmpla cu omenirea în acest an
Se apropie nenorocirea prezisă de Baba Vanga. Ce se va întâmpla cu omenirea în acest...
BANCUL ZILEI – Un primar află de la nevastă că a fost înșelat
BANCUL ZILEI – Un primar află de la nevastă că a fost înșelat
Ce decizie radicală a luat soția lui Schumacher după ce a rămas fără bani de tratament! Anunțul făcut
Ce decizie radicală a luat soția lui Schumacher după ce a rămas fără bani de...
Se ridică restricțiile în România! Ministerul Sănătății a dat cea mai bună veste a momentului. Când se va întâmpla
Se ridică restricțiile în România! Ministerul Sănătății a dat cea mai bună veste a momentului....
Boala secolului care te ”arde” pe interior. Cei care ajung în acest punct abandonează lupta
Boala secolului care te ”arde” pe interior. Cei care ajung în acest punct abandonează lupta
Ultima oră! Marea Britanie va trimite nave de război în Marea Neagră!
Ultima oră! Marea Britanie va trimite nave de război în Marea Neagră!
Un luptător de MMA a provocat un maestru Kung Fu, „neînvins”, la luptă. Rezultatul este incredibil
Un luptător de MMA a provocat un maestru Kung Fu, „neînvins”, la luptă. Rezultatul este...
Culiță Sterp, momente șocante la Survivor România. Poliția a venit în junglă după el
Culiță Sterp, momente șocante la Survivor România. Poliția a venit în junglă după el
Medicul legist al cazului de la Piteşti: Moartea a fost violentă, bărbatul a murit asfixiat
Medicul legist al cazului de la Piteşti: Moartea a fost violentă, bărbatul a murit asfixiat
Blestemul nucului. Ce se întâmplă dacă plantezi un nuc. Este mai rău decât vă imaginaţi
Blestemul nucului. Ce se întâmplă dacă plantezi un nuc. Este mai rău decât vă imaginaţi
Valentina Pelinel, din nou însărcinată?! Cristi Borcea aruncă bomba: ”Al zecelea și gata”
Valentina Pelinel, din nou însărcinată?! Cristi Borcea aruncă bomba: ”Al zecelea și gata”
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce urmează e ULUITOR
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce...
FOTO. Antonia a pozat fără jenă sau inhibiții! Și-a arătat complet trupul într-un body prea mic pentru formele ei generoase
FOTO. Antonia a pozat fără jenă sau inhibiții! Și-a arătat complet trupul într-un body prea...
Becali nu se uită la bani! Cadoul de 300 000 de euro pe care i l-a luat fetei sale
Becali nu se uită la bani! Cadoul de 300 000 de euro pe care i...
Alexandra Stan a făcut-o din nou: A ales o ținută transparentă pe sub care nu purta nimic! Imaginea interzisă minorilor a apărut pe net
Alexandra Stan a făcut-o din nou: A ales o ținută transparentă pe sub care nu...
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor...
A venit sfârşitul motoarelor diesel în România. Şi motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren
A venit sfârşitul motoarelor diesel în România. Şi motoarele pe benzină pierd tot mai mult...
Anunţul Apple la care nu se aştepta nimeni. Pun la cale un nou produs, realizat în colaborare cu o companie foarte cunoscută
Anunţul Apple la care nu se aştepta nimeni. Pun la cale un nou produs, realizat...
Cătălin Măruță, adevărata părere despre Jador! „L-am avut invitat la emisiune, mă enerva, a avut o atitudine...”
Cătălin Măruță, adevărata părere despre Jador! „L-am avut invitat la emisiune, mă enerva, a avut...
XXX! Vedetele din România care au rămas dezbrăcate în public! Imagini IREALE!
XXX! Vedetele din România care au rămas dezbrăcate în public! Imagini IREALE!
Vaccinul cu eficiență zero împotriva COVID. Milioane de oameni au fost deja vaccinați cu el!
Vaccinul cu eficiență zero împotriva COVID. Milioane de oameni au fost deja vaccinați cu el!
Volvo V90 nu este accesibil pentru români nici după 500.000 de km. Motivul este incredibil
Volvo V90 nu este accesibil pentru români nici după 500.000 de km. Motivul este incredibil