Prezentatoarea de la Antena 1 locuiește într-o casă de milioane de euro, dar merge cu autobuzul!

Autor: L.N.
Publicat: 13/02/2020 | 14:39
Prezentatoarea de la Antena 1 locuiește într-o casă de milioane de euro, dar merge cu autobuzul!

Fosta prezentatoare de la Antena 1, Anca Lungu, locuiește într-un ”palat” de aproape două milioane de euro pe Coasta de Azur, alături de iubitul său, milionarul grec, Harry Arampatzis. Dincole de… luxul de care se bucură acasă, vedeta a mărturisit că folosește doar transportul în comun când iese din locuință sau merge pe jos

De aproape doi ani, ”prințesa polonic” – așa cum o cunoaștem în țară-  și-a schimbat viața complet. Aceasta s-a mutat definitiv la Nisa și are grijă acolo de afacerile viitorului ei soț, care este ”un magnat al cosmeticelor”. De asemenea, Anca are o fetiță din prima sa căsnicie, cu Ștefan Lungu, și un băiețel cu actualul său iubit.

Casa de poveste în care aceasta locuiește cu iubitul și cei doi copii are o istorie de peste 200 de ani, fiind o clădire-muzeu, în care generații întregi au locuit de-a lungul vremii, iar valoarea ei se ridică undeva la două milioane de euro.

Vedeta a mărturisit în urmă cu ceva timp și că…gătitul nu-i mai este atât de ”prieten”. Aceasta se concentrează în present mai mult pe afacerea de cosmetic și pe creșterea celor doi copii. ”Prințesa Polonic” gătește acum doar strictul necesar în casă.

 

Citește și...