Prezentatoarea TV Loredana Ștefu este însărcinată! Primele imagini cu burtica de gravidă: „Fecioară o să fie. Important e să fie sănătoasă”

Publicat: 10/05/2018 | 21:34

Loredana Ștefu, una dintre prezentatoarele meteo de la Antena 3, va deveni mămică. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar). Frumoasa brunetă a anunțat în direct la TV că este însărcinată. Colegii săi au felicitat-o și i-au spus că o așteaptă după ce va reveni din concediul de materinitate.

Loredana Ştefu şi soţul său, Silviu Grigore, tot jurnalist şi el, își măresc familia. Prezentatoarea TV poartă în pântece o fetiță. Micuța lor prințesă va veni pe lume în toamna acestui an. Astăzi a fost ultima zi la serviciu pentru frumoasa jurnalistă, care a intrat în concendiu de maternitate.

Vestea minunată a fost dată chiar de Loredana Ştefu, ajutată de colegii ei, în direct.

„Sunt curios ce zodie va fi motivul pentru care tu ne părăseşti. Pleci pentru câteva luni, dar noi te aştepăm aici, se măreşte echipa ştirilor dimineaţii. Va veni pentru tine şi pentru soţul tău o fetiţă frumoasă în viaţa voastră”, au spus colegii Loredanei Ştefu.

Pentru prezentatoarea TV esențial este ca bebelușa să nu aibă probleme de sănătate.

„Fecioară o să fie. Important e să fie sănătoasă”, a spus Loredana Ştefu în direct, având şi un mesaj pe Facebook pentru prietenii săi. „Astazi este ultima zi de muncă pe 2018 pentru mine! Ne revedem în 2019 cu bine!”.

Citește și...