Prietena Cristinei Țopescu, dezvăluiri cutremurătoare: ”Cris intrase într-o depresie. Începuse la un moment dat să aibă datorii”

Autor: A.N.
Publicat: 14/01/2020 | 18:34

Ca un trăsnet a căzut vestea, în seara zilei de duminică, 12 ianuarie: Cristina Țopescu a fost găsită moartă în vila ei din Otopeni! Acum, prietena jurnalistei face dezvăluiri cutremurătoare. 

”Cris intrase într-o depresie. Începuse la un moment dat să aibă datorii. A reuşit să-şi plătească o parte dintre ele. După pierdea jobului, după ce Ticu s-a stins, domnul Cristian Ţopescu, evident că depresia Cristinei s-a accentuat. Cristina nu a fost o sinucigaşă. Da, îi era greu. Da, plângea. Da, se agita când vedea un căţel maidanez şi începea să plângă.

Viaţa Cristinei Ţopescu gravita, în ultima perioadă, în jurul unei singure pasiuni. Iubea să aibă grijă de căţeii nimănui. Cristina nu avea serviciu, Cristina îngrijea, în 2015, 12 căţei plus hrănea maidanezi din opt locuri. Cristina plătea tratament din buzunarul propriu. Singura grijă a Cristinei era să aiba bani pentru următoarele lucruri: chirie, utilităţi, benzină şi câte un pachet de ţigări. Ei personal nu îi trebuia nimic”, povesteşte prietena Cristinei Ţopescu.

BOR explică motivul pentru care nu i se face slujbă religioasă

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat că familia Cristinei a decis ca trupul neînsuflețit al fostei prezentatoare TV să fie incinerat! Și, probabil, nu va ajunge nici lângă tatăl ei, deși, spun sursele noastre, Cristina, care și-a iubit enorm părintele, ar fi vrut ca locul de veci să-i fie lângă cel care i-a deschis orizonturile în ale jurnalismului. Mai mult, fosta vedetă TV, care s-a stins la vârsta de 59 de ani, nu va avea parte nici de slujbă religioasă, pentru că astea sunt regulile. (VEZI AICI: SCENE TERIFIANTE ÎN CASA CRISTINEI ȚOPESCU. CÂINII ZĂCEAU MORȚI LÂNGĂ CADAVRUL EI ȘI…)

”Nu se face slujbă de înmormântare pentru cei incinerați. Inclusiv pentru rațiunea că trupul, subiectul înmormântării, lipsește, fiind distrus prin cremațiune”, a fost răspunsul lui Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române.

De asemenea, Bănescu a explicat și cum se procedează la suicid, pentru că, în cazul morții Cristinei Țopescu, nu a fost exclusă această pistă, chiar dacă este greu de crezut. ”Cu atât mai puțin în cazul celor care se sinucid! Nu există derogări pentru slujbe religioase în cazul unor asemenea regretabile situații”, a explicat purtătorul de cuvânt al BOR. (AFLĂ AICI: CE A APĂRUT PE PAGINA DE FACEBOOK A CRISTINEI ȚOPESCU)

Citește și...