Prima apariție a Andreei Bălan după ce a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară

Publicat: 26/10/2018 | 13:03

Andreea Bălan este însărcinată cu al doilea copil și a reușit să țină secret acest lucru până ieri, când a anunțat că sarcina a ajuns în luna a cincea. 

În vârstă de 34 de ani, Andreea Bălan este însărcinată pentru a doua oară! Artista a ținut ascunsă până acum burtica, iar vestea că este gravidă, în cinci luni, i-a uimit pe toți fanii ei. La câteva ore după ce a făcut marele anunț, cântăreața a onorat invitația la un eveniment organizat de revista Viva!

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri, cu talie înaltă, burtica i s-a conturat perfect prin ei, și toată lumea a privit-o, curioasă. Andreea a stat zâmbitoare la poze, dar nu a dorit să dea detalii.

Tot ieri s-a vorbit și despre sexul copilului, despre care s-a spus că în proporție de 70% va fi fetiță.

Mai au împreună o fetiță

Artista are o familie frumoasă alături de George Burcea. Ei s-au căsătorit la sfârşitul lunii martie 2017 pe una dintre idilice plaje californiene: Sunset Beach. Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Fiica vedetei cu actorul George Burcea poartă numele Ella Maya.

Noi ne doream fiecare să avem copii, el de la 18 ani, eu de la 28. Şi, după ce ne-am găsit, am decis că nu avem timp de pierdut. După şase luni, am început să lucrăm la Ella, dar nu a venit imediat, a mai durat alte şase luni. Şi, până la urmă, s-a întâmplat în vacanţa din Cambodgia”, a declarat Andreea Bălan pentru okmagazine.ro, în urmă cu câteva luni.

(CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN NU-ȘI DOREȘTE CA FIICA EI SĂ-I CALCE PE URME: ”E O VIAȚĂ GREA!”)

Andreea Bălan și George Burcea o lasă pe micuța Ella să facă diverse lucruri atâta timp cât nu sunt periculoase pentru ea. Cei doi vor ca fetița lor să experimenteze absolut toate lucrurile frumoase.

”O lăsăm să facă diverse lucruri, atâta timp cât nu este periculos pentru ea. O lăsăm să alerge, să pună mâna pe căţei, să ia tot felul de flori – am obişnuit-o să ia floricica, s-o miroasă şi s-o ofere. Cade, o ridic, o las să se scuture pe mânuţe şi să meargă mai departe… E normal, e copil, o las să experimenteze. Îi place să mănânce şi am încercat să o obişnuim să încerce orice. Iar dacă nu vrea să mănânce, n-o forţăm. Cu Andreea are un program de masă, cu mine altul. Ea, de exemplu, îi mai dă ceva dulce, eu îi dau ciorbă. Cu fiecare dintre noi, că e cu mine, cu mami, cu buni sau cu bona ştie că mănâncă altceva”, a spus George Burcea. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)