Prima imagine cu Alina Sorescu, după ce au apărut din nou zvonuri că ar fi în prag de divorț: ”Mulțumesc pentru sfaturi”

Publicat: 12/09/2020 | 17:04

După cce au apărut din nou zovnuri conform cărora ar fi în prag de divorț, Alina Sorescu își vede liniștită de viață. Iar ultima fotografie publicată pe contul ei de Instagram dovedește întru totul acest lucru.

Sunt împreună de peste un deceniu, au împreună două fetițe însă… în ultima vreme au tot existat zvonuri conform cărora Alina Sorescu și Alexandru Ciucu ar fi în prag de divorț.

Informația nu a fost confirmată de niciunul dintre cei doi soți, însă… Alina Sorescu își vede liniștită de viață. Vedeta se dedică creșterii fetițelor sale, dar rezolvă și alte treburi importante în ceea ce o privește. Recent, ea a trecut pragul medicului stomatolog pentru a-și menține zâmbetul perfect. (CITEȘTE ȘI: CE A DESCOPERIT UN EX-CONCURENT DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, ACASĂ LA GHEORGHE DINCĂ. „UITAȚI CUM E ÎNĂUNTRU”)

”Un refresh pentru zambetul meu ma face sa ma simt increzatoare. Le multumesc pentru ingrijire si sfaturi medicilor”, a scris Alina Sorescu în dreptul fotografiei.

Alina Sorescu, la stomatolog

Alina Sorescu își face timp și pentru ea

Cu o viață profesională agitată, dar și cu două fetițe mici, Alina Sorescu își face timp și pentru ea. În vârstă de 32 de ani, cântăreața este atentă cu felul în care arată și a dezvăluit că face pilates de două ori pe săptămână. (VEZI ȘI: SECRETARUL DE LA SĂNĂTATE SE ANTRENEAZĂ ÎN HERĂSTRĂU CA ROCKY BALBOA. L-AM FILMAT ÎN ACȚIUNE!)

„E cel mai potrivit sport pentru mine. Am ajuns la pilates pentru că în perioada de recuperare după prima naștere căutam un mod de a face sport care să nu mă solicite foarte mult cardio, mai ales după cezariană… Acum, în septembrie (n.r.: anul trecut), vin obligatoriu de două sau de trei ori pe săptămână. Vin când dorm fetițele. Fiecare după posibilități”, a explicat Alina Sorescu în cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea „Vorbește Lumea”.