Prima imagine cu băiețelul Dianei Dumitrescu: ”Dragoste pură”

Autor:
Publicat: 19/09/2019 | 18:43

Diana Dumitrescu a devenit mămică pentru prima oară, iar acum a publicat și prima fotografie cu băiețelul ei.

Diana Dumitrescu și soțul ei au profitat de ultimele momente petrecute în doi, înainte de venirea pe lume a bebelușului lor. Cei doi au fost plecați în vacanțe, însă acum… de când au devenit părinți pentru prima oară sunt numai în preajma micuțului Carol Anton. (CITEȘTE ȘI: PRINȚESA TELENOVELELOR DIN ROMÂNIA A ”LUAT” ÎN GREUTATE 10+ KG! IMAGINI DE PAPARAZZI CU GRAVIDUȚA DIANA DUMITRESCU)

Diana Dumitrescu a născut la începutul lunii septembrie un băieţel sănătos! Blondina a dat vestea după câteva zile petrecute departe de ochii lumii, pe 15 septembrie, la un an de când ea şi soţul ei au spus un „Da”. De când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Diana Dumitrescu este în culmea fericirii, iar acum a publicat și prima imagine cu comoara ei.

”Dragoste pură”, a scris Diana Dumitrescu pe contul ei de Facebook.

Diana Dumitrescu și Alin Boroi s-au căsătorit anul trecut

Diana Dumitrescu (n.: 30 septembrie 1983 în Constanța) a devenit soția lui Alin Boroi în cadrul unei ceremonii care a avut loc în mare secret anul trecut. Vestea că au făcut nunta a fost dată de actriță pe 16 septembrie 2018. În toamna lui 2017, frumoasa vedetă a povestit în cadrul unui interviu cum a fost cerută în căsătorie: “Am fost cerută în căsătorie în iarnă. A căzut în genunchi şi mi-a zis: vrei să fii soţia mea? Am zis Da. Am fost foarte surprinsă. S-a întâmplat în ajun de Crăciun, când ne dădeam cadourile”(VEZI ȘI: CINE A AJUTAT-O PE DIANA DUMITRESCU SĂ SCAPE DE DEPRESIE: ”AM AVUT MARE NOROC CU…”)

Diana Dumitrescu se află la a doua căsătorie. În trecut, actrița, care este cunoscută publicului din țara noastră grație telenovelelor în care a jucat de-a lungul timpului, a fost căsătorită cu Ion Ducu.