Prima imagine cu noul iubit al lui Catrinel Sandu, după ce vedeta i-a ascuns mult timp fața! Americanul vine în România

Publicat: 13/06/2018 | 11:12

Catrinel Sandu, supranumită “Bebelușa” pe vremea când era la “Cronica Cârcotașilor”, e mai fericită ca niciodată alături de iubitul american. După ce l-a ținut ascuns mult timp, vedeta a oferit câteva detalii despre bărbatul cu care se iubește. Mai mult, celebra coregrafă se pregătește să-i primească așa cum se cuvine pe partenerul ei, pentru că săptămâna viitoare, acesta aterizează în România. (Promotiile zilei la monitoare)

Citește și: Catrinel Sandu, prima vacanță alături de noul iubit

Iubitul lui Catrinel Sandu se numește Steve Schroeter, aşa cum a afirmat chiar ea, potrivit spynews.ro. Americanul este medic stomatolog şi are o clinică stomatologică, pe care o conduce împreună cu fratele său, David Schroeter – potrivit informațiilor apărute pe pagina de Facebook a cabinetului stomatologic, unde sunt o mulțime de comentarii pozitive. Acesta se află într-o zonă de fiţe din orașul Sarasota, situat în statul Florida.

Prezentă în emisiunea moderată de Cristi Brancu și Bianca Sârbu, îndrăgita coregrafă a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește. Steve Schroeter a divorțat în urmă cu mai bine de un an și are doi băieți: unul are 12 ani, altul e mai mare cu doi. (Reduceri mari la jocuri PC)

“Toată lumea m-a întrebat. Mi s-a părut… el nu are nicio legătură cu media, este american. O să vină într-o săptămână pentru prima dată în România. Uite, o exclusivitate. Ne cunoaştem de ceva vreme. El a divorţat înaintea mea cu un an şi ceva. El este doctor stomatolog. Cred că a fost trimis de undeva de sus. Ne-am tot întâlnit, nici nu ştiam că există. Steve are doi băieţi, mai mari, de 12 şi 14 ani. A ştiut exact cum să acţioneze. Când m-a invitat pentru prima oară la cafea, l-am refuzat urât.

Citește și: El e noul iubit al lui Catrinel Sandu! Vedeta l-a prezentat și fetelor ei

Fetele tot timpul întrebau… Eraum în acelaşi anturaj tot timpul. Dintr-odată l-am văzut altfel. Este un inel dat de el, dar nu este de logodnă. El ştie că eu nu vreau să mă mai căsătoresc. Este doar o promisiune: eu vreau să îţi arăt că sunt aici pentru tine. N-am mutat împreună, suntem o familie. (…). Mi-am dorit foarte tare să devin profesor cu acte în regulă, profesor la stat. E foarte greu, eu nu am terminat o facultate acolo. Este una dintre cele mai mari şcoli de artă. Este o şcoală de arte care are absolut tot. (…). Am schimbat tot într-un an de zile. M-au făcut co-director în două luni, mă ocup numai de balet. Am beneficii, toate asigurările medicale. Toate domnişoarele de acasă: fetelor, nu vă bazaţi pe partenerul dumneavoastră, oricât de bine ar fi”, a spus Catrinel Sandu în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

Catrinel Sandu a divorţat de tatăl fiicelor sale, după ce a fost înşelată

Catrinel Sandu şi fostul tenismen Gabriel Trifu au decis să pună punct mariajului lor la începutul acestui an. Ei au avut o relație de 11 ani. Vedeta a mărturisit că fostul soţ a avut o relaţie în paralel. Catrinel Sandu şi Gabriel Trifu au împreună două fetiţe, care locuiesc alături de mama lor.

Citește și...