Prima reacție a Andrei Măruță, după ce a pierdut trofeul Vocea României

Publicat: 15/12/2018 | 04:01
Prima reacție a Andrei Măruță, după ce a pierdut trofeul Vocea României

Aseară a avut loc finala show-ului Vocea României de la Pro Tv! Concursul a fost câștigat de concurentul Bogdan Ioan, din echipa lui Smiley! Andra Măruță a ținut să le mulțumească fanilor ei pentru susținere.

„Va multumesc pentru voturile voastre, pentru mesaje, pentru toata sustinerea. A fost o experienta minunata!!! Sunt mandra de Madalina Coca si de tot ce a reusit sa faca in cadrul acestui concurs. Va pup si va iubesc!”, este mesajul postat de Andra Măruță după terminarea emisiunii.

Madalina Coca, eleva Andrei Măruță, a intors toate cele patru scaune in timpul auditiilor pe nevazute si a demonstrat editie dupa editie ca muzica este pasiunea ei cea mare si ca locul ei este pe scena.

Cine este Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018

Bogdan Ioan a câștigat marele trofeu Vocea României și premiul în valoare de 100.000 de euro! A fost o finală magică, în care cei patru concurenți au demonstrat încă o dată că au calități vocale formidabile și că au capacitatea de a face spectacol și de a ridica publicul în picioare.

Bogdan vine din Constanța și a studiat Arhitectura la Iași. A făcut dans sportiv de performanță până la 17 ani. Fiind fan Michael Jackson, a început să-i învețe mișcările și să învețe să cânte. Zilnic repetă peste 7 ore și, fiind impulsionat de prietenii lui, a început să ia și lecții de canto.