Prima reacție a Antoniei, după ce s-a spus că s-a despărțit de Alex Velea

Publicat: 26/04/2020 | 09:20
Prima reacție a Antoniei, după ce s-a spus că s-a despărțit de Alex Velea

Antonia a distribuit pe pagina sa de Instagram o fotografie cu ea și Alex Velea, iar descrierea alăturată imaginii respective i-a determinat pe unii dintre internauți să lanseze o ipoteză absolut suprinzătoare. Au considerat, nici mai mult și nici mai puțin, că acesta ar fi semnalul unei… despărțiri.

„Once upon a time, i love you, the end. My story”, a scris Antonia în mediul online. Iar semnele de întrebare și-au făcut, imediat, apariția.  Numai că frumoasa Antonia a spulberat toate îndoielile, făcându-i lui Alex Velea o declarație de dragoste de toată frumusețea, iar admiratorii cuplului ar trebui să fie liniștiți. Cei doi sunt împreună, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, zvonurile referitoare la o eventuală ”ruptură sentimentală” fiind doar… apă de ploaie.

Fotografia care a ridicat semnele de întrebare

„Cei mai mulți dintre voi nu știți, dar omul acesta întotdeauna mi-a suportat toanele. Când sunt în perioada sensibilă a lunii și am schimbări de dispoziție, în loc să se enerveze, el mă întreabă dacă am dureri și dacă poate să mă ajute cu ceva. Nu mai spun că, dacă mă accidentez, e ca și cum am fi siamezi, îmi simte durerea și îmi spune că ar vrea să o ia pe toată asupra lui. Are o răbdare infinită cu mine, este un exemplu când vine vorba de răbdare”, începe declarația Antoniei.

(CITEȘTE ȘI: ANTONIA, CU NOILE SILICOANE LA VEDERE PE INSTAGRAM! REACȚIA PE CARE AU AVUT-O COLEGELE EI DE BREASLĂ. FOTO)

”De-asta am rezistat atât de mult timp împreună. El mă completează”

Antonia povestește, în cuprinsul acestei declarații cu totul speciale, foarte multe amănunte din viața de familie, explicând, practic, fanilor, care sunt motivele care o fac să îl iubească pe Alex Velea. Este o listă întreagă de motive, scrie Antonia, și niciodată nu a simțit o asemenea ”chimie” cu cineva.

„Când sunt moleșită, leneșă, iar telecomanda este chiar alături, pe măsuța de lângă canapea, el tot se ridică și o ia pentru mine. Mă întreabă ce mi-ar plăcea să mănânc și, dacă îi răspund pui prăjit, zice „ok, dar îl facem la grătar, pentru că vrei să arăți bine la vară”. Îi propun să lăsăm copiii la părinții lui pentru câteva zile, e de acord, dar la nici o oră de când i-am lăsat îmi spune că-i e dor de ei și îi vrea înapoi. Mă învață mereu să fiu mai bună. Dacă mă vede că am tendința să mă enervez, să fiu rea, mă oprește și-mi spune că mi se potrivește mai bine bunătatea, că asta e adevărata mea frumusețe. Mereu mă întreabă dacă mi-am sunat părinții… Și lista continuă. De-asta am rezistat atât de mult timp împreună. El mă completează și îi iubesc sufletul până la moarte. Niciodată în viața mea nu am simțit o asemenea chimie cu cineva. Sunt fericită să am o familie cu tine! Felul în care te uiți la copiii noștri îmi topește inima. Ești cu adevărat făcut să fii tată și încă unul al naibi de bun. Te iubesc”, a scris Antonia, răspunând, astfel, semnelor de întrebare pe care și le-au pus unii dintre internauți.

(VEZI ȘI AICI: ANTONIA A IEȘIT DIN IZOLARE! GESTUL INCREDIBIL FĂCUT DE IUBITA LUI ALEX VELEA. A MERS LA…)

Citește și...