Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce s-a spus că s-ar fi cuplat cu șeful lui Alex Bodi: “Și-a dorit doar faimă“

Publicat: 11/01/2019 | 08:42

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Alex Bodi cu doar câteva zile înainte de Revelion, iar la scurt timp s-a scris că s-a cuplat cu șeful lui Bodi, croatul Josip Heit. Vedeta a avut o primă reacție când a văzut știrea și a negat că ar avea o relație cu acest bărbat. Mai mult decât atât, blondina se declară trădată și dezamăgită de fostul ei iubit, despre care spune că a vrut să obțină doar faimă de pe urma ei.

Bianca nu are nicio legătură cu croatul. Îl respectă pe Josip şi atât, nimic mai mult! Toată lumea trebuie să înţeleagă că ea a ieşit dintr-o relaţie în care s-a simţit trădată, dezamăgită. A pus atâta suflet şi nu a meritat, căci bărbatul poate şi-a dorit doar faimă, una care va fi efemeră, dar nu mai contează. Mai mult, faptul că nu a răspuns la întrebarea legată de fosta iubită şi şeful lui parcă pare că o face intenţionat. Din fericire, pe Bia nu o mai interesează deloc Bodi! Acum, îşi canalizează energia doar în privinţa fetiţei sale şi a afacerilor, au dezvăluit pentru Wowbiz.ro, prietenele Biancăi.

Croatul Josip Heit este şeful lui Alex Bodi în compania Gold Standard Bank, un holding ce deţine compania germană Karat Bars International GMBH, specializată în vânzarea de aur şi digital paysistem bazat pe tehnologie Blockchain. Alex Bodi îl consideră pe Josip cel mai bun prieten al său şi îl numeşte, de fiecare dată, „fratele meu”.

Alex Bodi s-a împăcat cu mama copilului său

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi s-a aruncat în brațele unei blonde, despre care s-a aflat ulterior că este nimeni alta decât fosta lui soție, Iulia. Cu această ocazie ies la iveală tot mai mult detalii din trecutul amoros al celor doi, dar și din trecutul tinerei cu care afaceristul are un copil. (VEZI ȘI: ACTUALA IUBITĂ A LUI ALEX BODI, PASIUNE PENTRU BIANCA DRĂGUȘANU)

Conform unor surse, Alex Bodi și Iulia s-ar fi cunoscut în urmă cu cinci ani, la Mediaș. Cei doi au format un cuplu o perioadă de timp, după care și-au unit destinele. Surprinzător este ce a urmat după! Alex Bodi ar fi dus-o pe Iulia la Frankfurt, unde a început să lucreze ca… dansatoare la bară!

Citește și...