Prima reacție a lui Carmen Minune după ce s-a aflat că este însărcinată! A postat această imagine

Publicat: 11/12/2018 | 15:48

Carmen Minune este în culmea fericirii, deoarece a aflat că este însărcinată. Vedeta și iubitul ei, Bogdan Căplescu, vor deveni părinți pentru prima oară, iar vestea a bucurat atât famiile lor, prietenii, cât și prietenii virtuali, care au asaltat-o cu multe mesaje.

Cântăreața a postat recent pe rețelele de socializare o imagine cu ea, îmbrăcată într-o rochie scurtă, roșie ca focul și foarte senzuală. Carmen va trebui să aducă copilul pe lume undeva la mijlocul anului ce urmează, timp în care va încerca să se acomodeze cu postura de mămică.

S-a iubit timp de doi ani cu Bogdan Daragiu

Când apropiații, dar mai ales fanii se gândeau la ziua în care aceștia vor face nunta, Carmen și regizorul Bogdan Daragiu au anunțat despărțirea. Fiecare dintre ei a postat câte un mesaj pe rețelele de socializare, unde au mărturisit că au decis să meargă pe drumuri separate în viață după doi ani de relație.

“Mulţumesc, Carmen, pentru aceşti 2 ani în care am avut parte numai de clipe frumoase. De astăzi viaţa ne conduce în direcţii diferite, însă îmi voi aminti cu drag de toate experienţele şi momentele petrecute împreună. Decizia a fost matură si de comun acord. Mulţumesc pentru tot!”, a scris Bogdan Daragiu pe contul său de Instagram.

“Cu 2 ani în urmă am început o frumoasă relaţie cu Bogdan, însă astăzi mergem pe drumuri diferite. A fost o decizie comună şi am vrut să aflaţi de la mine personal. Mulţumesc că ai luat parte la călătoria mea. Au fost 2 ani plini de bucurii şi momente frumoase. De azi începem un nou capitol •” este mesajul postat de fiica lui Adrian Minune.

Citește și...