Prima reacție a lui Ion Ion Țiriac după anunțul divorțului

Publicat: 11/10/2019 | 15:20

S-a cutremurat lumea mondenă odată cu dezvăluirea făcută, în premieră, de CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA: Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au divorțat, după o căsnicie de 10 ani! Avem prima reacție a fiului celebrului miliardar Ion Țiriac. 

Din informațiile pe care CANCAN.RO le deține, Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au decis să pună capăt mariajului început în primăvara anului 2009, adică fix la 10 ani de când cei doi au spus ”Da” la Starea Civilă, iar apoi și-au jurat credință și iubire în fața preotului. Este divorțul toamnei în showbizul din România! (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ ACUM ILEANA LAZARIUC, DUPĂ 10 ANI DE CĂSNICIE CU ȚIRIAC JR)

Ion Ion Țiriac a avut, pe rețeaua de socializare, o primă reacție referitor la evenimentul neplăcut din viața lui, divorțul de Ileana Lazariuc: „Din dorința de a reduce la tacere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum 2 ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate. Deși nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem și vom fi o familie unită și parinții a 2 copii minunați. Viețile noastre vor rămâne în continuare private și aceasta va fi singura noastră declarație în legătură cu acest subiect. Mulțumim pt înțelegere!„.

Ion Ion Țiriac, reacție după divorț. Cum a revenit la Ileana Lazariuc

Ion Ion Țiriac a început în 2002 relația cu Ileana Lazariuc, femeia care avea să-i devină soție, șapte ani mai târziu. Câteva neînțelegeri între cei doi au condus, până la urmă, la ruptură. Spre surprinderea tuturor, Ion Ion Țiriac și-a pus verigheta pe deget în anul 2007, însă doar pentru aproximativ trei luni.Doar că era vorba despre o altă femeie. Nu a fost pe aceeași lungime de undă a sentimentelor cu Maria Marinescu, așa că s-a produs divorțul. A revenit la marea lui Dragoste, Ileana Lazariuc. În martie 2009, cei doi s-au căsătorit civil, la Monte Carlo. Pe 29 august, același an, Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au făcut cununia religioasă și nunta. Ceremonia a avut loc la biserica din Satnoieni, Călăraşi. (NU RATA: ILEANA LAZARIUC A VORBIT PENTRU CANCAN.RO DESPRE CELE MAI INTIME LUCRURI DIN FAMILIA SA: “AM UN SOT CARE MA IUBESTE SI …”)

Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc au doi copii: Alexandru și Nicholas Noah

Fructul iubirii lui Ion Ion Țiriac și Ilenei Lazariuc sunt Alexandru (11 ani) și Nicholas Noah (10 ani). Nepotul cel mare al omului de afaceri Ion Țiriac a venit pe lume în luna martie a anului 2008, iar mezinul, Nicholas Noah, s-a născut în iunie 2009.  (VEZI AICI: JURATUL DE LA ”MASTERCHEF” A DIVORȚAT ÎN SECRET!)

Cei doi copii au moștenit trăsăturile frumoase de la părinți, dar sunt și foarte talentați. Fiul cel mare, Alexandru, are o pasiune pentru tenis, e clar, i se trage de la celebrul său bunic, Ion Țiriac, în timp ce Nicholas este atras de pian.

Mikette von Issenberg, mama lui Ion Ion Țiriac, a fugit de regimul comunist

Este un lucru mult prea cunoscut: Ion Ţiriac a fost un mare cuceritor. Și încă mai este! Dar o singură femeie i-a dat omului de afaceri un moștenitor. În anii ’70, Ion Țiriac cucerea una dintre cele mai frumoase femei ale acelor vremuri, un fotomodel renumit. (CITEȘTE ȘI: SOȚUL O DESFIINȚEAZĂ PE VEDETĂ ÎNAINTE DE DIVORȚ: ”FRATELE EI M-A STRÂNS DE GÂT ȘI…”)

Mikette von Issenberg s-a cunoscut cu Ion Tiriac în anul 1974. El era component al echipei României de Cupa Davis, ea, fotomodel. Mikette locuia la Los Angeles, iar tenismenul o suna zilnic de la Bucureşti. De dragul acestuia, a învăţat limba română, iar în anul 1976 era la Bucuresti, însărcinată cu copilul lor, Ion Alexandru Ţiriac (Ion Ion), născut pe 22 septembrie.

Potrivit huff.ro, după ce în viața lor a apărut băiețelul, relaţia s-a destrămat. Frumoasă blondă nu dorea să rămână în România comunistă, în ciuda insistenţelor lui Ion Ţiriac. Mikette von Issenberg s-a întors în Statele Unite ale Americii, iar Ion Ion a rămas în grijă Rodicăi, sora tenismenului, în primii ani ai vieţii.  Ulterior, fotomodelul s-a ocupat de studiile lui Ţiriac Jr. în SUA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...