Prima reactie a Mihaelei Radulescu, dupa ce Stefan Banica a anuntat ca Lavinia Parva e insarcinata

Publicat: 17/12/2018 | 03:47

La doar cateva ore dupa ce Stefan Banica Jr. a anuntat ca va fi din nou tata, Mihaela Radulescu a reactionat pe o retea de socializare. Vedeta TV nu a facut nicio referire la aceast eveniment, ci a tinut sa le prezinte fanilor un tablou in care apare iubitul ei, Felix Baumgartner.

Stefan Banica Jr si Lavinia Parva traverseaza cea mai frumoasa perioada a relatiei lor: vor deveni parinti. Datorita trecutului amoros tumultuos, toata lumea e curioasa sa vada reactiile fostelor partenere.

Ieri, Andreea Marin le-a aratat fanilor cum se pregateste de Craciun, iar la doar cateva ore a venit randul Mihaelei Radulescu. Vedeta TV a postat o fotografie in care apare un tablou cu Felix Baumgartner, partenerul ei. “Atunci cand arta il intalneste pe Felix”, este comentariul care insoteste imaginea.

Ștefan Bănică JR. și căsătoria cu Mihaela Rădulescu

Nunta cu Mihaela Rădulescu a fost una ”absolut normală”, spune Cristi Brancu, numai că – din ceea ce afirmă Mihaela Rădulescu – ”ea a dansat la nuntă mai mult cu scena, pentru că Ștefan era pe scenă. Rochia Mihaelei Rădulescu s-a rupt la biserică, iar Ștefan și-a cântat la propria nuntă.  Ori se spune că acel cântăreț care cântă la nunta lui nu o să aibă noroc”, continuă Cristi Brancu.

A existat și un alt semn care ar fi putut să însemne ghinion pentru cei doi. Au făcut luna de miere în Marea Roșie. ”Mihaela Rădulescu a făcut scufundări, ocazie cu care Mihaela Rădulescu a avut niște julituri fantastice. Practic, luna de miere n-a fost lună de miere. … Într-o bună zi, Mihaela a zis că Ștefan n-a mai venit acasă, ar fi fost ceva, ar fi încercat Ștefan să facă un divorț mai dur. Problema e că ea se îndrăgostise de Elan Schwartzenberg și după cum știți cu Elan nu e bine să glumești. Prin urmare, totul s-a încheiat așa cum se cuvine”, a continuat Cristi Brancu.

 

Citește și...