Prima reacţie a Patriarhiei după ce preotul CRISTIAN POMOHACI s-a fotografiat lângă sicriul ILENEI CIUCULETE şi a postat online imaginile
Cristian Pomohaci şi-a atras valuri de critici în urma gesturilor făcute la căpătâiul Ilenei Ciuculete, fiind acum taxat şi de Patriarhia Română.

Preotul Cristian Pomohaci, devenit celebru pentru melodiile lui populare, dar mai ales pentru ritualurile de exercizare, a sfidat regula mai-marilor Bisericii, care l-au trimis în sihăstrie. Unul dintre cei mai celebri cântăreţi de muzică populară care este şi preot într-o localitate din Târgu Mureş a ajuns subiectul unui scandal incredibil, în urmă cu cinci ani, în urma unui reportaj care îl arată în timp ce organiza slujbe speciale de exorcizare. Cristian Pomohaci alegea doar zilele de vineri, iar “biletul de intrare” erau sacoşele pline cu daruri.

Iată că, deşi a devenit mult mai discret cu apariţiile publice, Cristian Pomohaci s-a reorientat către publicul de pe Facebook, devenind extrem de activ pe reţeaua de socializare. Însă, gestul făcut de preot zilele trecute, la căpătâiul Ilenei Ciuculete i-a şocat pe aceştia. Pomohaci s-a fotografiat foarte aproape de trupul neînsufleţit al regretatei cântăreţe, lăsând să se vadă absolut tot ceea ce este în sicriu, apoi a început să o aplaude pe aceasta, iar la final a postat toate fotografiile pe contul lui de Facebook. (toată povestea AICI)

Cristian Pomohaci şi-a atras valuri de critici în urma gesturilor făcute la căpătâiul Ilenei Ciuculete.
Cristian Pomohaci şi-a atras valuri de critici în urma gesturilor făcute la căpătâiul Ilenei Ciuculete.

Iată însă că Patriarhia Română nu a apreciat în niciun fel gestul preotului, aşa că l-a "taxat" prin intermediul purtătorului de cuvânt, părintele Vasile Bănescu: "Nu e loc de aplauze, nu e loc decât de rugăciune pentru cel plecat. Nu este firesc să exhibăm chipul cuiva adormit întru Domnul; trebuie să îl păstrăm în memoria noastră ca pe un om viu", a declarat acesta în direct, pentru Antena3.

Citeste despre:ileana ciuculete a murit, inmormantare ileana ciuculete, rude ileana ciuculete, declaratii sot ileana ciuculete, poze biserica inmormantare ileana ciuculete, mama ileana ciuculete, cristian pomohaci preot poze ileana ciuculete


Share On Facebook