Prima reacție a Vicăi Blochina, după ce a fost umilită în stradă de iubit: ”Nu putem face…”

Publicat: 01/04/2019 | 19:43

Vica Blochina a fost implicate într-un incident, chiar în stradă! Ea a sunat imediat la 112, după ce iubitul a umilit-o. Ce a declarat fosta asistentă ProTV după scandalul monstru care ne-a fost trimis pe adresa pont@cancan.ro?

„Nu vreau să comentez acest episod. Consider că educația mă împiedică să fiu altfel decât am fost până acum, și anume o doamnă. Nu putem face educație celor care nu au primit-o în primii ani de viață. Voi lăsa justiția să-ți urmeze cursul și să decidă care va fi următorul pas,” a spus Vica Blochina, pentru www.spynews.ro.

„Dispari de aici”

Din câte se pare, după ce iubitul ei a insistat ca ea să coboare din mașină, Vica Blochina a cerut cu disperare ajutorul polițiștilor, la numărul de urgență unic 112. Chiar dacă oamenii legii au intervenit prompt, vedeta a fost, pur și simplu, umilită în public. După ce a fost înjurată, mai ceva ca la ușa cortului, Vica a apelat la oamenii legii pentru a-și continua drumul. Fosta prezentatoare de la PRO TV a părăsit locul scandalului cu mașina de intervenție a polițiștilor. (CITEȘTE AICI: IUBITUL A UMILIT-O DE FAȚĂ CU POLIȚIȘTII PE FOSTA PREZENTATOARE DE LA PRO TV: ”FOMISTO, MI-AI MÂNCAT BANII ȘI AI PLECAT CU 100.000 DE P@#I!”)

”Dispari de aici! Fomisto, mi-ai mâncat banii și ai plecat cu 100.000 de p@#i!(..)”, sunt doar o parte dintre cuvintele grele rostite de iubitul fostei balerine.

Cine este iubitul Vicăi Blochina

Potrivit informațiilor din presă, iubitul Vicăi Blochina nu ar fi deloc ușă de biserică. Acesta a fost implicat în numeroase scandaluri și bătăi de-a lungul timpului și, mai mult decât atât, nu ar avea niciun loc de muncă. În presă s-a mai vorbit despre faptul că iubitul Vicăi Blochina ar fi și plin de datorii. Iubitul Vicăi Blochina a făcut chiar și 3 ani de închisoare cu executare, potrivit ziuaconstanta.ro și a fost executat silit, în urma numeroaselor datorii pe care le-a avut cu băncile.

Citește și...