„Primarul de pe facebook” a fost nas in weekend! Catalin Rotundu a cununat doi campioni!

Publicat: 06/10/2015 | 00:20
„Primarul de pe facebook” a fost nas in weekend! Catalin Rotundu a cununat doi campioni!

Doi sportivi, campioni europeni la canotaj, si-au unit destinele pe meleagurile natale, iar formalitatile au fost oficiate chiar de "Primarul de pe facebook", devenit celebru pentru modul de comunicare cu alegatorii: prin mesaje pe reteaua de socializare

Primarul comunei Dangeni, Catalin Rotundu,  a aparut in fata satenilor in dubla ipostaza. Pe de o parte, „Primarul de pe Facebook” si sotia lui, Oxana, au fost nasii canotorilor Ionel Strungaru si Ioana Craciun, iar de cealalta parte, Catalin Rotundu si-a indeplinit si atributiile de ofiter de stare civila.

campioni canotaj

Cununia a avut loc sambata la amiaza, la Primaria Dangeni, fiindca mireasa este nascuta in satul Iacobeni, din comuna. Mirii s-au afisat mandri cu certificatul de casatorie si steagul Romaniei, pe care l-au cinstit de nenumarate ori!

 

campioni canotaj

Ioana face canotaj de la 16 ani

Cei doi soti au avut drumuri asemanatoare in cariera. Ionel Strungaru s-a nascut la Flamanzi, in 1988, a practicat canotajul inca de la 14 ani, cand s-a legitimat la CS Botosani. A fost triplu campion mondial de juniori, iar CS Dinamo Bucuresti l-a transferat, fiind si in prezent component al clubului din Capitala. Intre timp, a participat la o multime de competitii pentru seniori, la care a obtinut rezultate foarte buna. Ioana Craciun s-a nascut la Iacobeni in 1989 si s-a apucat de canotaj la 16 ani. in 2007 a devenit campioana mondiala de juniori si s-a transferat de asemenea la Dinamo, imbogatindu-si palmaresul cu un titlu de campioana europeana la seniori si un altul, de vicecampioana mondiala.
(Elena Niculescu)