Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a adus aparatură de ultimă generație pentru sănătatea locuitorilor: „Este gratuit”

Publicat: 12/07/2020 | 13:11

Primăria Sectorului 1 continuă să doteze Complexul Multifuncțional Caraiman cu aparatură de ultimă generație pentru a oferi locuitorilor Sectorului 1 servicii medicale de cea mai bună calitate. Edilul Dan Tudorache a prezentat astăzi noile aparate.

Ultima investiție a administrației locale în sănătatea locuitorilor o constituie finalizarea achiziției unui CT și a unui RMN ultramoderne care se adaugă mamografului și celor două ecografe de ultimă generație de care beneficiază deja gratuit locuitorii Sectorului 1 la Complexul Multifuncțional Caraiman.

Practic, prin aceste achiziții, Laboratorul de Imagistică al Complexului Multifuncțional Caraiman este dotat complet cu aparatură performantă, răspunzând astfel în cel mai înalt grad nevoilor pacienților.

CITEȘTE ȘI: Avalanșă de amenzi în Centrul Vechi! Au fost aplicate sancțiuni de peste 200.000 de lei, pentru cei care nu respectă regulile de prevenire a răspândirii virusului COVID-19

Edilul Dan Tudorache a prezentat noile aparate achiziționate de către Primăria Sectorului 1 în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc duminică, 12.07.2020, începând cu ora 12:00, la sediul Complexului Multifuncțional Caraiman, Strada Caraiman.

Centrul Caraiman este gratuit pentru toți locuitorii Sectorului 1

 „Am preluat acum patru ani patru servicii medicale.În momentul de față are 27 de servicii medicale. În ultima lună am achiziționat două aparate performant, RMN și acel CT, care are și softul special pentru depistarea COVID-ului. Centrul de imagistică are acum acel mamograf, care face acele teste, am completat cu RMN-ul, cu CT-ul și erixul, cel pentru plămâni.

Acest centru de imagistică ne reprezintă, mai ales pentru că tot ce se întâmplă aici la Centrul Caraiman este gratuit pentru toți locuitorii sectorului 1, indiferent de salariu.”, a declarat Dan Tudorache.

CITEȘTE ȘI: Incredibil! Un Bărbat din Deva a aflat acum că are de plată o amendă din timpul stării de urgență. A fost sancționat cu 2.000 de lei că nu a bifat bine

„Avem acest holter. Monitorizează un bolnav de la distanță, este foarte bun și în această perioadă de COVID. Primele trei holtere le-am luat pentru bolnavii noștri de inima. Monitorizează bolnavul 24 din 24 de ore. Are șapte funcții vitale, este unic în România. Noi suntem pionieri cu acest sistem de medicină.”, a mai spus primarul Sectorului 1.