Primele declarații ale Adrianei Bahmuțeanu, după ce fostul ei soț i-a făcut plângere penală

Publicat: 14/01/2019 | 16:02

După ce Silviu Prigoană i-a făcut plângere penală fostei soții, în temeiul relelor tratamente aplicate minorilor, Adriana Bahmuțeanu reacționează!

Adriana Bahmuțeanu a reacționat după ce Silviu Prigoană i-a adus acuzații grave. Vedeta crede, cu tărie, că fostul ei soț vrea să influențeze opinia publică pe ultima sută de metri având în vedere că peste două săptămâni va fi un proces în care se va stabili custodia și domiciliul copiilor. (CITEȘTE ȘI: ADRIANA BAHMUȚEANU ÎȘI CAUTĂ BĂRBAT: ”ÎNCERCAREA MOARTE N-ARE”!)

„Este a nu știu câta plângere penală pe care fostul meu soț mi-o înaintează. (…) În imagini, este o simplă hârjoneală între copii. Eu le permit lucrul acesta. Toate reclamațiile făcute de el sunt neîntemeiate. Noi avem un proces peste două săptămâni în care se stabilește custodia și domiciliul copiilor. (…) Mă gândesc că, acum, pe ultima sută de metri, pentru a influența opinia publică, s-a gândit să facă acest scandal inventat către presă, tocmai pentru a încerca să ia copiii la dânsul acasă.

În acest moment, copilul cel mare este la școală, iar cel mic a dorit să meargă la tatăl lui care i-a cumpărat un joc electronic.

Eu astăzi am fost la poliție și am depus o plângere penală împotriva domnului Prigoană. Este un scandal inventat, un scandal fals, pentru că încearcă să influențeze opinia publică. (…) Mi-a intentat până acum 74 de procese. Acum urmează ca instanțele să ne judece. Judecata se face la tribunal, nu la televizor”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Silviu Prigoană, acuzații grave la adresa Adrianei Bahmuțeanu

Potrivit lui Silviu Prigoană, ar exista niște filmări în care fiul cel mare pe care îl are împreună cu Adriana Bahmuțeanu ar fi fost legat și „torturat” de mama lui. Totul, în timp ce fratele mai mic ar fi fost cel care a filmat. (VEZI ȘI: ADRIANA BAHMUȚEANU, ÎN COLAPS FINANCIAR?! CE AU SCOS LA VÂNZARE PREZENTATOAREA TV ȘI ASOCIATA EI)

„Au venit copiii în vacanță și când am verificat telefoanele copiilor, am găsit o filmare. De fapt, două filmulețe a câte un minut în care băiatul cel mare era legat de mâini și de picioare și era torturat de mămica lui care stătea peste el, copilul urla cât îl ținea gura și celălalt copil îl filma. Filma scena respectivă, adică unul avea o tortură fizică și celălalt tortură psihică, să-l vezi pe fratele tău cum este legat, torturat și umilit.

I-am trimis o notificare că începând din acel moment, domiciliul copiilor e la mine acasă. Eu pot să decid pentru că sunt tutorele legal al copiilor, suntem în custodie comună în momentul de față și, mai presus, e viața și integritatea copiilor mei.

N-au vrut să dea prea multe detalii. (…) Fratele mic filma (n.r. la cererea Adrianei). Nu vreau eu să-i păstrez. Copiii nu mai vor să meargă în locația respectivă, le e teamă să meargă acolo”, a explicat Silviu Prigoană, la RomâniaTV.

 

Citește și...