Primele declaraţii ale bonei filipineze acuzată de Mutu de furt. Ce i-ar fi spus Mutu: ”Să nu mă minţi că o să te f..”

Scandalul dintre trio-ul Adi Mutu-Tiberiu şi bona filipineză capătă noi dimensiuni după ce părţile implicate s-au hotărât să vorbească. Tiberiu, bărbatul acuzat de Mutu că ar fi sedus-o pe fosta lui bonă ca să fure de la el, şi-a spus versiunea lui, la fel ca şi filipineza.

Tiberiu Cazan este foarte suparat după ce Adrian Mutu a speriat-o pe mama lui de 72 de ani, atunci cand a venit la uşa la ei şi ar fi făcut scandal. Barbatul sustine ca si-ar retrage plangerea impotriva "Briliantului" daca el si-ar cere scuze fata de mama sa.

”M-a contactat cineva în care am încredere şi mi-a propus să îmi retrag plângerea. Eu nu am nici o problemă cu Adi Mutu dacă işi cere scuzeîn faţa mamei mele” a spus Tiberiu.

”Nu regret nimic din trecutul meu niciodată, îmi asum tot ce am făcut. Am avut o relaţie cu fata asta. Mi-a zis că a avut o relaţie cu cineva, un băiat din America. Am vrut să-i uşurez situaţia” a mai adăugat el.

Şi şeful Comunităţii filipineze a apărat-o pe Kitz. "E nedrept sa fim acuzati mereu. Nu a furat nimic. El a depus o plangere la mine. El s-a plans la mine. Nu vom tolera activitati ilegale. Cei care fac asa ceva vor fi pedepsiti. Nu vrem probleme cu nimeni, ea este bine, in Bucuresti. Isi petrece timpul cu iubitul ei din America".

Kitz a făcut primele declaraţii, la TV

”M-au angajat ca bonă mi-au spus că au nevoie de baby-sitter pentru copilul care urma să vină pe lume, le-am spus că pot lucra în casă până ce vine copilul, am stat în casă trei săptămâni până ce s-a născut copilul. Găteam, făceam curăţenie în casă şi nu m-am ocupat de copil. Într-o seară am întrebat-o pe Sandra, i-am spus că m-a angajat ca bonă şi nu sunt sclava ei şi nu sunt menajeră, nu am absolvit colegiul pentru asta. Mi-a spus că copilul e foarte mic, are două-trei săptămâni aşa că i-am spus că nu am o problemă cu asta. Am o diplomă de moaşă. Nu m-am mai simţit bine primită în casă după asta pentru că mi-a spus că trebuie să am grijă de copil noaptea iar eu trebuia dimineaţă să gătesc şi să spăl, să fac una alta, i-am zis că nu sunt robot şi am nevoie de odihnă. Făceam şi masaj, am şi diplomă de maseuză. Când m-au angajat, eu nu am semnat nici un contract, a fost totul verbal. M-au plătit în mână, i-am spus Sandrei că ar trebui să semnez ceva că am primit banii şi m-a pus să semnez într-un registru. Nu mi-a cerut niciodată Tiberiu să iau lucruri din casă, erau atât de buni cu mine mai ales Sandra, mi-au spus că dacă vrei să iei mâncare, poţi să iei”.

Menajera a povestit un amănunt absolut şocant.

”Luni, Mutu era atât de beat că s-a luat de mine şi m-a întrebat dacă am prieten român. Mi-a arătat telefonul lui cu o poză cu telefonul meu şi conversaţiile mele şi mi-a zis:  Să nu mă minţi că o să te f...Mi-a spus că eu sunt faimos şi nu o să mă dobori tu. Chiar când vorbea cu mine bea bere. Nu s-a dat însă la mine, n-a fost hărţuire sexuală”.

Bona a explicat şi episodul ”furtului”. ”Era sâmbătă şi i-am zis că duminică voi ieşi cu prietenii mei, şi mi-a zis că pot să iau ce vreau eu (referitor la plasa cu alimente, n.r.). Sâmbata seara găteam si le-am spus: "Pot să iau asta şi asta?". Mi-au zis ca da, era permis să iau mancare si bauturi. A doua zi, taxiul venise, a trebuit sa inchid poarta si ea m-a vazut. El nu era acasa. Da, imi permiteau sa iau mancare din casă. Eram increzatoare. Eu ii consideram pe ei ca si familia mea.. Peste tot în casă erau camere de luat vederi, chiar şi la mine în cameră, credeau poate că o să mă fur singură. M-au confruntat apoi şi le-am zis că e greşeala mea, le-am spus că nu m-am gândit dacă ei mi-au spus aşa, să iau mâncare”

 

Citeste despre:bona, bona mutu, scandal bona filipineza, tiberiu, tiberiu bona


Share On Facebook