Primele declarații ale lui Răzvan Simion și Dani Oțil, după ce s-a aflat că sunt OUT de la „X Factor”

Publicat: 18/05/2018 | 15:58

Vestea că Răzvan Simion și Dani Oțil nu vor mai prezenta emisiunea de talente „X Factor” i-a uimit pe toți astăzi. În urmă cu puțin timp, îndrăgiții prezentatori TV au făcut primele declarații despre acest subiect fierbinte. Vă reamintim că juriul de la „X Factor” rămâne neschimbat. Asta înseamnă că toți participanții celui de-al optulea sezon vor încerca să-i impresioneze pe Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu și Ștefan Bănică Jr.

Citește și: Cine îi va înlocui pe Răzvan Simion și Dani Oțil la matinalul de la Antena 1. Anunțul a fost făcut în direct la TV

„Simplu. Direct. De anul acesta, nu mai prezentăm «X Factor». Au fost șapte ani minunați. Au fost șapte ani de emoție pură. Au fost șapte ani de povești de viață. Timpul trecut al verbului nu înseamnă pentru noi renunțare, ci doar o rearanjare a ideilor. Mulțumim”, au spus Răzvan și Dani, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Fosta concurentă de etnie romă, care a făcut show pe scena de la „X Factor”, a vorbit despre divorț: „Eu și soacra mea…”

Noul prezentator de la „X Factor” va fi anunțat în scurt timp, după ce echipa de producție a făcut un casting și mai multe probe.

Citește și...