Acasă » Știri » Primele declaratii ale Ritei Muresan dupa moartea mamei sale! Vei lacrima instant dupa cei vei citi asta: Plange sufletul in mine

Primele declaratii ale Ritei Muresan dupa moartea mamei sale! Vei lacrima instant dupa cei vei citi asta: Plange sufletul in mine

De: Cancan 28/11/2013 | 09:12
Primele declaratii ale Ritei Muresan dupa moartea mamei sale! Vei lacrima instant dupa cei vei citi asta: Plange sufletul in mine

Rita Muresan trece prin clipe grele, caci marti si-a ingropat mama. Femeia a suferit o operatie, a intrat in coma, iar apoi s-a indreptat spre ingeri.

Rita Muresan a facut primele declaratii despre cum se simte dupa moartea mamei sale. Desi e indurerata si trece cu greu peste despartirea de cea care i-a dat viata, vedeta tv este de parere ca aceasta va fi alaturi de Dumnezeu, care ii va proteja sufletul.

„Multumesc cu recunostinta!
Multumesc MAMEI mele pt tot ce a facut in viata aceasta pentru mine, pt Razvan, pt tata, pt nepoatele ei, pt Nelu, pt familia ei, pt prietenii ei, pt prietenii mei…
Multumesc Bunului Dumnezeu! El are Planul sau cu fiecare in parte si am incredere ca asa a fost mai bine pentru mamica mea ( cu greu incerc sa inteleg, pt ca noi oamenii tindem sa fim egoisti…dar daca eu asa L-am rugat si El asta a dat…). Am accept ideea, nu m-am impacat cu ea inca.
Multumesc Ingerilor si Arhanghelilor ce ii insotesc acum spiritul in aceste 40 de zile spre Dumnezeu, spre Lumina!
Multumesc lui Issus si Fecioarei Maria ca ne-au dat putere, mie , fratelui meu si tatalui meu, celor din familie, Alexandrei, sa trecem impreuna peste acest moment. Nu suntem suparati pe mama sau pe Dumnezeu ca au ales ca ea sa plece de langa noi. Suntem doar ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff tristi… Dar IUBIREA e vesnica, iubirea nu moare! O vom purta mereu in sufletele noastre!
Multumesc acelor doctori care au tratat-o pe mama cu respect si care s-au straduit sa o salveze.
Multumesc colegilor si profesorilor mei care au lucrat energetic pt mamica mea si pt mine toata saptamana! Multumesc John of God!
Multumesc oamenilor care au venit la seminariile mele saptamana trecuta( Timisoara, Arad, Oradea) si s-au rugat pt mama. In mod special multumesc CLUJ! ( vineri aproape 200 de oameni prezenti in sala s-au rugat impreuna cu mine cand mama a intrat in operatie)… Apoi a intrat in coma… Dar oamenii in coma cateodata traiesc ani de zile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Unii se si trezesc!!!!!! De ce sa fi crezut eu altceva?!
Multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi aici pe facebook! Si inainte si dupa! Va multumesc pt rugaciunile voastre pt mamica mea, pt urarile de La Multi Ani, dar si pt multitudinea de mesaje de condoleante! APRECIEZ! ( mama NU a murit de ziua mea! Ci pe 24 noiembrie 00.05!!!!!!!!!!)
Multumesc prietenilor mei speciali( asa i-am numit in invitatie fara sa stiu ca vor fi mai mult decat speciali…mama se pregatea sa vina la ziua mea, nu sa plece…) care au participat la ziua mea! M-am rugat in ziua aceea, pe 23 noiembrie, ca, date fiind conditiile, sa ajunga la ziua mea toti oamenii care prin puterea lor energetica o poat ajuta pe mama! Am sa revin pe acest subiect! Acea petrecere s-a transformat in mintea mea, chiar dupa ce am iesit in seara aceea din salonul mamei mele( era la Terapie Intensiva la sectia septici si aveam voie doar cateva minute la cateva ore si pe rand… Doar pe fratele meu l-au lasat mai mult dupa ora 21.00 si bine au facut pt ca era lumina ochilor ei! Si s-a bucurat mult sa o vada si pe Alexandra, logodnica lui, chiar daca era in coma, eu stiu asta… Pe ei i-au lasat sa stea impreuna… Pe mine si pe tata doar pe rand si doar la ore distanta. Dar intelegem ca asa erau regulile si era normal sa fie asa! Nu doar ca era Terapie intensiva, ci era si o sectie speciala pt septici! NIMIC NU E INTAMPLATOR!!!!! Pe doctorita mamei o cheama Alexandra…..). Am decis ca aniversarea mea, sa o transform intr-o sarbatorire a vietii mamei mele pe acest Pamant! Pana in ultima clipa, indiferent de ce spuneau doctorii, eu am CREZUT in puterea ei de a lupta, intr-o noua sansa! Naiva?! NU! CREDINTA!!!
Imi asum fiecare decizie, fiecare gest! Am facut TOT ce am crezut eu ca e mai bine! Am sperat ca energia creata de invitatii mei dupa ce prin discursul meu i-am rugat sa trimita un gand bun mamei mele la miezul noptii, o va ajuta pe ea sa raspunda la tratament si sa isi revina. Ea a folosit acea energie sa treaca dincolo… Ii respect decizia, (nimeni nu stie ce e in sufletul meu…poate doar fratele meu si tata…) si o asigur inca o data ca o iubesc neconditionat! DACII sarbatoreau trecerea in nefiinta prin petreceri si cantece. Asta pt ca ei vedeau moartea ca pe o eliberare si intoarcere Acasa. La fel cred si eu despre moarte. Si tocmai, IN CINSTEA VIETII MAMEI MELE PE ACEST PAMANT ACUM am last petrecerea sa continue si dupa ce m-a sunat tata sa imi spuna ca mama… Nu ma justific, mi-am asumat de atunci! E usor sa judeci… Imediat dupa aflarea vestii am disparut de la petrecere… Am lipsit cateva ore, vreo 2, pt a fi alaturi de tatal meu care se afla la mine si pt a ma schimba in haine negre. L-a intoarcere fizionomia mea nu a mai putut trada ce simteam… Asa ca mi-am umplut sufletul de imbratisarile si mangaierile prietenilor mei si inca o data am realizat ca luasem decizia potrivita! Sunt puternica atat cat pot si cand pot. Cateodata ai nevoie de o privire, de un zambet, de un „Viata merge inainte..” Acea noapte a fost exact asa cu a fost scris sa fie si stiu ca mama a pregatit asta…ca sa imi fie mai usor… Te iubesc, mami!
Multumesc adevaratilor mei prieteni care au inteles ca prietenia este si la bine si la greu si printr-un telefon sau sms si mai ales PRIN PREZENTA LOR mi-au fost alaturi. Am sa revin si pe acest subiect, pt a le spune multumesc asa cum se cuvine!
Multumesc tuturor celor care ne-au ajutat in aceste zile, familie, vecini, angajati, prieteni.
Multumesc presei pt decenta. Chiar daca nu mi s-a parut potrivita prezenta voastra acolo, ati avut rolul vostru probabil si am apreciat decenta.
Multumesc, Nelu, pt ca mereu ai fost langa mine! Mama te-a iubit f mult!
Multumesc Gloria si Rebeca pt sustinerea voastra, pt iubirea voastra pt bunica! Dumnezeu sa va dea putere!
Multumesc Alexandra pt tot ce ai facut si faci pt Razvan si pt noi! Mai ales pt tot ce stiu ca o sa faci pt tata!
Multumesc familiei mamei mele si a tatalui meu!
Multumesc Razvan, fratele meu drag! Te iubesc!
Multumesc tata! Nu esti singur! Te iubim si eu si Razvan si fetele imens!
STIU ca mama e alaturi de noi si ne vegheaza, ne ocroteste si ne ajuta de acum inainte de acolo de sus mai bine decat de aici! Insa realitatea asta doare… Oricat de evoluat spiritual ai fi, moartea cuiva apropiat te doare! Imi dau seama acum ca tot ce s-a intamplat in viata mea in ultimul an, toate scolile, initierile, calatoriile,etc, m-au pregatit pt momentul acesta…pt a intelege cum stau lucrurile si pt a trece peste… Vom vedea cum o voi face…pt ca sufletul meu chiar daca intelege teoria si mersul lucrurilor, plange acum…insa fara a ma gandi o secunda sa o opresc pe mama prin plansul meu din drumul ei spre LUMINA, spre Dumnezeu!
Spuneti parintilor vostri mai des „Te iubesc”!
Am scris aceste lucruri pt ca v-am simtit aaatattttt de aproape zilele acestea si m-am hranit cu sustinerea voastra, a tuturor! MULTUMESC!
P.s. Mama mea draga si scumpa s-a gandit la noi pana si dupa moarte! Ne-a dat mai mult de 24 de ore sa ne obisnuim cu ideea si sa facem pregatirile necesare fara sa ne gandim ca nu stam langa sicriul ei. Datorita intarzierilor unor acte din spital( sambata spre duminica noapte) nu am reusit sa o ridicam duminica dimineata in timpul programului de la morga. Nu uitati! Nimic nu e intamplator!!!! Precum in cer, asa si pe pamant! Dumnezeu sa o odihneasca in pace, Issus Hristos sa ii ierte pacatele! MULTUMESC, MAMI! Inca nu am constientizat pe deplin ca nu mai esti, totul a fost prea repede, insa cred in reintalnirea noastra! Pe curand, iubirea vietii mele!

L.C

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cine sunt românii care trebuie să plătească 
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să faci ca să nu rămâi fără bani
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să...
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se pot face inclusiv nuggets din el
Animalul pe care românii îl cresc pentru desfătarea străinilor. Merge direct la export și se...
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc și o respectă
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
PLANUL UNGURILOR a devenit realitate. Nimeni nu ar fi crezut că VOR AJUNGE până aici
PLANUL UNGURILOR a devenit realitate. Nimeni nu ar fi crezut că VOR AJUNGE până aici
Sunt cele mai scumpe mere din lume. Foarte puțini oameni și le permit
Sunt cele mai scumpe mere din lume. Foarte puțini oameni și le permit
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: Nu-l bate nimeni!
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic Pescobar! A fost dat de gol, după ce...
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin....
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Profețiile clarvăzătoarei Baba Vanga devin realitate. Ce s-a adeverit din ce a prezis bulgăroaica pentru 2024
Profețiile clarvăzătoarei Baba Vanga devin realitate. Ce s-a adeverit din ce a prezis bulgăroaica pentru...
Orașul din România în care poți lua mâncare fără să o plătești. Nu te costă nici măcar un leu
Orașul din România în care poți lua mâncare fără să o plătești. Nu te costă...
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât din tren și s-au plimbat pe peron sau prin stațiune
Singura gară din România care a fost construită pentru personalități. Ce nume grele au coborât...